Fin flyt for Snoken

 
 

Tipssuksess tre dager på rad for travredaksjonen Snoken i Sverige. Torsdag jaktes mer cash i V4-spillet fra Eskilstuna.

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll: Galoppfest med Jan Erik
V65 Klosterskogen: Yngstemann er best
Lunsj-V5 Bjerke: Tilbake som en vinner
Oddstips 1: Tøft for Salzburg i Minsk
Oddstips 2: Rosenborg kan vinne i Bucuresti
Oddstips 3: Champions League-hockey med Oilers

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

Etter en meget hektisk onsdag, er det like hektisk på trav- og galoppfronten torsdag. Det hele starter opp med en spennende V4 fra Eskilstuna, før Bjerke byr på sin sedvanlige torsdagslunsj-V5. Til kvelden er det V65 både på Klosterskogen og på Øvrevoll.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bra flyt i Sverige
Det ble klaff for tredje dag på rad for Nettavisens samarbeidspartner Snoken til V4-løpene på Solvalla onsdag. Det største spilleforslaget (innl.pris kr 960) hadde markert for samtlige hester i V4-4, og fanget dermed storskrellen og 69-oddseren Gin T. Deluxe. Den hesten sendte utbetalingen opp i meget pene 6 862 kroner.

Suksess for det lille forslaget tirsdag
Tirsdag ble en ny flott kveld til V64-løpene på Skellefteå. Det minste forslaget (innl.pris kr 168) fikk seks rette og sammen med 12 femmere, ble det meget pene 3 869 kroner tilbake. Niendevalget og 1,8 prosenteren 10 Valle Streamline i V64-5, ble fanget på kun fire hester.

Mandag ble det flott klaff for Snoken og Nettavisen i V64-spillet fra Färjestad. Det største V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) betalte tilbake pene 6 228 kroner.

Vurderinger til V4-løpene på Eskilstuna:
Per Lennartsson fikk press i omganger med favoritten 1 Nappa Scar i V75-4 på Solvalla onsdag kveld og måtte fire litt mot mål da og endte på 5. plass. Hesten gjorde uansett en flott prestasjon og til torsdagens V4-omgang på Eskilstuna har faktisk Per Lennartsson tre favoritter og et andrevalg, alle hester fra hans stall.

Vår banker kommer også derfra og heter 4 Harvey Tornado i V4-2/DD-1. Gjorde et strålende løp til andre i sitt siste travløp og møter svært overkommelig motstand i dag. Trolig er det kun galopp imot og vi bankerspiller i både V4 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Se opp for Joni-Petteri
Unge lovende Joni-Petteri Irri har vist seg å være en bra kusk og stallmannen til Timo Nurmos har avslørt fine kjørehender. I V4-3/DD-1 setter han seg opp bak kapabale, men galopplystne 5 Griminal Jack. Står flott til spormessig i dag, og kan utfordre Per Lennartssons storfavoritt 4 Danne M.J. Er faktisk nesten ikke rørt i totoen i formiddagstimene torsdag.