Gå til sidens hovedinnhold

Fire monteløp i V4-lunsjen på Bergsåker

Det er en utfordring som vi liker!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Torsdag: Rosenborg-spiller jakter avansement i VM
V4-lunsj Bergsåker: Fire monteløp i V4-lunsjen på Bergsåker
V4/V5 Bro Park: Utfordringer til lunsj
V65 Øvrevoll: Det går mot store kroner på Øvrevoll
Champions League-finale lørdag: Hvem er egentlig verdt mest?

Det er en mildt sagt hektisk torsdag som venter, og her er det virkelig mye å glede seg til. Allerede kl.10.30 blir det lunsj på Bro Park, og her venter det både en V4 + V5-omgang. Bergsåker står så for den svenske lunsjen kl.12.20, før vi igjen skal til Sverige, og da en ny V64-omgang med start kl.14.50. Det er på Jägerso dagens V64-omgang kjøres. Øvrevoll innleder kvelden med sin V65-omgang kl.18.30, før det er Klosterskogen som avrunder med sin V65-omgang kl.19.35.

Lerum med solide V64-tips til Eskilstuna 28. mai!
Rolf Lerum serverte nok en gang solide tips til Sverige, og det ble FULLKLAFF for den største bongen pålydende Kr.1 800 denne tirsdagen. Hele Kr.10 013 kunne man hente om man hadde tatt rygg på den bongen. Fabulous Journey innfridde som en banker av stål, og Argbiggan (3-valg / BANKER I DD) innfridde som en ordentlig godbit!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fire monteløp venter oss! Det er første gang vi har vært med på. En morsom V4-rebus venter, og bankeren er funnet!

Sjekk ut følgende:

V4-3: 12 Sebastian Hall er en meget god montehest. Vi mener Nu Pagadi-sønnen har en toppsjanse. Tolvtespor i monte er ikke det samme som med sulky. Det er mye enklere å skaffe seg en fin posisjon. Sebastian Hall har startet i monte ti ganger på rad nå, og det har resultert i fem seire, en andreplass og en tredjeplass. De siste tre har endt i seier og hesten har vært bunnsolid. Inntrykkene har vært solide. Vi tror hesten er bedre enn dagens motstand og vinner sitt løp. I tillegg er Emilia Leo en meget god rytter. Banker i begge spillformer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-1: 6 Highway Patrolman er i fin orden nå. Tredje sist og fjerde sist er de siste to monteløpene hesten har gjort. Det endte med to vanntette seire. 7-åringen har så gjort to godkjente løp med sulky etter dette. Motstanden i dagens løp er ikke veldig ulik fra da han vant tredje og fjerde sist - muligens noe bedre, men ikke mye! Hesten går fort til tet her og derfra er sjansene fine.

3 Harley As vil vi dog varsle tidlig for. Innsatsen sist var veldig fin, men det var med sulky vel og merke. Harley As viste form og det er alltid viktig. Vallaken har vunnet monteløp i Tyskland, og er vant med denne disiplinen. Vi tror han kan utfordre favoritten her, til tross for at han står litt hardt inne i dagens løpet. Det er nemlig en av feltets mest kapable.

V4-2: 12 Järvsöjerka er en traver vi liker. Hoppa har tatt 7 seire på 31 forsøk i karrieren. I dagens løp gjør hun sin første start med rytter på ryggen. Rapportene er veldig fine, og de siste innsatsene tyder på at det er en hest i full form. Nå sist var det knalltøff motstand, og det var helt naturlig at hun ble sliten. Dette skal være favoritten i løpet.

V4-4: 1 Rocky Winner. Dette er en hedershest. I sulkyløp er han nødt til å møte de beste her hjemme i Sverige. Det har vist seg å bli litt tøft for Rocky. Derfor så kan monte være en gren hesten kan hente fine penger fremover. I dag har hesten et meget flott innerspor. Han er rask bak bilen og har en god fransk rytter. Vi tror på Rocky i V4-avslutningen!

Kommentarer til denne saken