*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Flott galoppsøndag på Bro Park

Andreas Tapia Dalbark rir Nettavisens frekke DD-banker på Bro Park søndag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Galoppsesongen er i emning, og søndag er det både V4 og V5-omgang på Bro Park.

19.03.17 13:12

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Ørebro (spillstopp 15.50): Aarum med frekk V75-banker
Oddstips Premier League:
Boro kan skape trøbbel for United
Oddsdobbel La Liga: Nå må Simeones menn levere
Oddsdobbel: Tottenham og PSG innfrir som favoritter
Tippetips: Vidåpent mellom City og Liverpool
Oddstips dansk Superliga: FC Nordsjælland kan skrelle igjen
Nettavisens tabelltips: Slik går det med Kristiansund
Nettavisens tabelltips:
Samletråd tabelltips for eliteserien

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En meget innholdsrik søndag står for tur i hestesporten. Det våres og fra og med denne søndagen vil det være galopp hver eneste søndag fremover. I tillegg til V4/V5 på Bro Park, er det ny V75-søndag i Sverige og denne søndagen er det Ørebro som er vertskap. Søndag kveld er det så duket for internasjonal V65/V5 i Drammen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vurderinger til Bro Park av Birger og Morten:
V4 søndag er en skikkelig nøtt. Vi har måttet gå tynnere i et par løp enn vi ønsker, for det er få holdepunkter og få hester å stryke. Her gjelder det å ha litt flyt. Vi gleder oss til april, hvor det blir tettere med løp. Da er det enklere å måle form. V4-spillet er altså en tøff utfordring, mens V5 er kanskje noe enklere.

Tynt i V4-1 og V4-3
Vi velger å gå litt ned i V4-1 og V4-3. I sistnevnte løp prøver med lås på en trio. Det har nok vært sikrere låser, menet valg må man gjøre. I V4-1 står vi på hestene 3 Yamato og 1 Rossmos Secret på de to minste V4-forslagene på Nettavisen.

Frekk DD-banker
V4-3/DD-2 låser på vi tre hester på samtlige V4-forslag. 6 Haweswater blir nok ikke så mye betrodd, men hun er vår luring og vårt frekke drag. Haweswater har ligget rundt 70 i formtall, er nede på 61 etter noen litt svakere innsatser og rytter Andreas Tapia Dalbark hadde en flott seong i fjor. I et utfordrende DD-spill bankerspiller vi 6 Haweswater. I V4-spillet tar vi dog med 5 Double Ten som fikk et vanskelig løp sist i et amatørløp, nå sitter Per-Anders Gråberg på ryggen. I tillegg er 7 Senshi selvskreven på bongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bankerfri V5
I V5 er det noen små felt, men ikke nødvendigvis lettløst. Det nærmeste vi kommer et bankerforslag er 4 Sliceoflife i V5-4. På det minste V5-forslaget bankerspiller vi, mens på de større V5-forslagene tar vi også med 1 Basie og 5 Enge River.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.