Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Jarlsberg lørdag: V75-fest med ubeseirede Hillary B.R.
Tippetips: Sverige må reise tomhendt hjem
Oddssingel fotball-VM: England soleklar favoritt i bronsefinalen
Oddssingel Allsvenskan: Herlig skrellobjekt i Allsvenskan
Oddssingel PostNord: Blink herjer hjemme i Trøndelag
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galopphelg står foran oss med sommertravet på Jarlsberg som det soleklare høydepunktet. Det er V75 både lørdag og søndag og storløpene står i kø. Lørdag er det Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling som er det største sportslige oppslaget, og ellers holder V75-løpene jevnt over høy klasse. Siden ingen spillere klarte sju rette i Halmstad torsdag kveld, blir det også ekstra jackpotpenger i lørdagens V75-omgang med 351 615 kr ekstra i sjuerpotten. Men lørdagen byr også på ettermiddagsgalopp på danske Klampenborg og i kveld er det V65 i Mariehamn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om løpene på Klampenborg. Her starter V4 først med spillestopp kl 17.00, mens V5 som innledes i V4-4 har spillestopp kl 18.15. Og nettopp på Klampenborg ble det herlige gevinster for 14 dager siden.

936 kr ble til 10 742 kr i V4 på Klampenborg lørdag 22. juni
Våre galoppeksperter traff meget bra med tipsene denne lørdagen. V4-forslaget med innl.pris på kr 936 satt klokkerent og V4-utbetalingen ble på meget flotte 10 742 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Ettermiddag på Klampenborg
Lørdag er det galoppløp med V4 og V5 på Klampenborg. V4-1 er et toårsløp med seks debutanter, og som vanlig er det litt vrient å forutse utfallet. Vi prøver oss med en duo i V4-3 på de minste forslagene. 4 Moojim og 7 Prime Red har fine betingelser, og de møter svakere selskap enn de pleier. Ellers er løpene åpne, hvor V4-4/V5-1 kanskje er verst å vurdere. Dog har enkelte vist så lite, at v tror det skal være mulig å ta bort noen hester.

Dobbeltbanker i V5-3
Heller ikke i V5 er det helt enkelt. V5-3 har 1 Tottenham og 2 Krokodille vist mest, men de har aldri vunnet. Vi låser V5-3 på disse to.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.