*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Flott V4-lunsj fra Sverige

Jan Olov Persson er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

To mulige supersjokk kan sørge for en riktig så deilig lunsj tirsdag! Du sjekker vel ut vår info nøye, og blir med på moroa?

12.03.19 19:24

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Momarken: Toppomgang med Harley i førersetet
V64 Axevalla: Tvedt fikser V64-cashen på Axevalla
Oddstips 1: Juventus må sette full fart direkte
Oddstips 2: Klæbo er uslåelig i sprint
Oddstips 3: Norge jakter mer gull i Östersund
Oddstips 4: Durabelig opprykkskamp i Championship
Oddstips 5: City må kjempe for seieren

Vi har en helt herlig SPILLDAG foran oss på travet, og her er det mye å glede seg til. Bollnäs sparker i gang tirsdagen med en åpen og spennende V4-omgang kl.12.20. Deretter skal vi til Mysen og Momarken hvor en INTERNASJONAL V65-OMGANG venter. Her begynner V65-1 kl.18.55. Axevalla er sist ut denne tirsdagen, og da skal det naturligvis dreie seg om et herlig V64-spill. Løpene denne kvelden begynner som vanlig kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Har du tatt rygg på undertegnedes superobjekter de siste dagene?

V4-1 : 6 Eppur Si Muove (3-valg) – Kan være den STORE JOKERN i leken her. Dog har den ikke vist veldig mye, før den sist var plutselig noe helt enormt forbedret. Gikk da et voldsomt løp etter galopp (14,5/1900m), og den fikk to pluss i kanten av oss. Fortsetter den med slike innsatser fremover, ja, da kommer den til å tjene bra med penger. Blir neppe veldig mye spilt, men den er uansett med på vår bong.

V64-5 : 4 Sethmikael Blanche (4-valg) – Får endelig en bra kusk bak seg, og det er nesten utrolig at man ikke har villet prøve dette tidligere. Mats Ulriksson har gjort ekstremt mye rart som kusk bak denne, og Kaj Widell opp er et enormt pluss. Sethmikael Blanche har en veldig fart i kroppen sin, og tredje sist passerte den på 08,5/11,5 mot MYE bedre hester enn hva den møter nå. Distansen denne mandagen passer perfekt, og kommer den seg bare OK avgårde fra et trangt spor i volten, ja, da duger den normalt godt i omgivelser som dette. OBS!

V65-4 : 6 Bjønnum Baus (4-valg) – Uggent løp med flere mildt sagt spesielle hester som plutselig kan finne på å stoppe opp i banen. Ergo er ikke dette veldig enkelt å regne på, men etter å ha vært i tenkeboksen litt landet vi på Bjønnum Baus som trossalt er ung, og som det enda bør være litt vilje i. Har riktignok skuffet i årets to første løp, men den er god nok i massevis på sitt beste, og motstandsmessig kan den ikke få en spesielt billigere oppgave enn dette. Distansen er dessuten et pluss, den har blitt strøket inn et spor, og den skal helt klart tas på alvor. OBS!

V75-1 : 12 Adde S.H. (3-valg) – Er en veldig bra 4-åring som årsdebuterer, og vi prøver oss med den direkte. Avslørte stor kapasitet i fjor, og dette er en traver som Peter Untersteiner forventer seg MYE av i år. Kan fort være en vinner direkte, og det er nå den skal spilles.

V75-5 : 11 Muito Obrigada (5-valg) – Vidåpent løp med få helt sjanseløse hester. Vår ide er kun 4-år, men den er talentfull, og det dreier seg altså om en lillesøster til langt mer kjente Chief Orlando (Grl. 1 014 550). Så smellfin ut i årsdebuten, og vant med full spenst over mål. Utgangsposisjonen er ikke et pluss, men med tempo kan den felle de fleste nedover oppløpet, og den MÅ passes.

V64-6 : 2 Actual Star (5-valg) – Er en SVÆRT GRUNNKAPABEL vallak som tirsdag debuterer for Jörgen Westholm (18% seire som kusk i 2019). At man velger å melde direkte på Solvalla forteller i klar tekst at denne er de ordentlig fornøyd med i jobbene. Er verdt et forsøk direkte som altfor lite spilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bollnäs disker opp med en spennende lunsjomgang tirsdag, og hvor stor utbetalingen blir bestemmer Jan-Olov Persson og 4 Eigelands Fredrik (V4-3). Vinner denne, ja, da blir det neppe veldig store kroner, men taper den, ja, da er det virkelig duket for en flott utbetaling. Vi spekulerer mot storfavoritten på de litt større bongene... Ta rygg på følgende:

V4-1 : 4 Klack Silver – Er kun 4-år, og den er altså fersk. Gikk helt OK etter et par galopper i årsdebuten, og det er snakk om en traver med ganske fin fart i kroppen sin. Står dønn riktig til på strek over en kjapp sprint nå, og feilfritt er den god nok til å overraske. Settes helfrekt først.

V4-2 : 10 Global Well Off – To hester skiller seg soleklart ut her, og hesten vi landet på som et førstevalg, ja, den er knallgod. Dette er en hoppe som Daniel Wäjersten må ha store ambisjoner med i år, og vi gleder oss til å se den etter at vintertreningen er gjort unna. Ble matchet mot langt tøffere motstand i fjor, og den imponerte oss ved flere anledninger. Slår til direkte? MÅ BARE SPILLES NÅ!

V4-3 : 4 Eigelands Fredrik – Var imponerende bra etter et lengre avbrekk sist, og leverer den slik igjen, ja, da er det snakk om en sikker vinner. Jogget altså 27,8/2140mv, og den fikk to solide pluss i kanten av oss. Vi vil gjerne se den stabil på dette nivået før vi går ALL IN, men at den har en flott mulighet nå, ja, det er det overhodet ingen tvil om.

V4-4 : 3 Exquisite Sisu – Debuterte for sin nye trener sist, og den gikk et klart bra løp direkte. Da skal man også huske på at den gikk med sko på alle fire, og dette er en traver som er best uten sko. Her burde det bli skorykk til lunsj, og vips så kommer seieren mot en overkommelig gjeng? 6 Westline – Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og den var forbedret sist. Kan ikke få et billigere løp når det gjelder motstand, og den er mer enn god nok til å skrelle her. TAS MED PÅ ALT!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.