Flott V4-omgang til lunsj


Johan Untersteiner er aktuell i dagens V4-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Johan Untersteiner er aktuell i dagens V4-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Ukestart med en herlig V4-omgang fra Sverige! Vi har jobbet frem et par frekke objekter, og er klar for en ordentlig opptur direkte! Er du det?

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Feiende flott V65-omgang på Leangen
V64 Färjestad: Jackpot med over en million ekstra i V64-spillet
Oddssingel La Liga: Nå er det krise i Baskerland
Oddssingel PL: Over fire ganger pengene på Everton-seier
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Lerums 24-oddser slo til i V75-spillet på Forus 8. desember!
V75-6 : 11 Matchplay S.S. (7-valg / odds 24,56) –
De siste skal bli de første? Vi er veldig inne på at her blir det kjørt som det ryker, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Hesten vi plasserer først avsluttet sterkt etter pause sist, men var kanskje noe tung i kroppen. Tredje sist spurtet den også veldig bra i kulissene (11,1 s 300m), og da var det Noble Superb som vant foran Cathrine’s Chevy… Er med garanti en av de beste hestene i feltet, den er satt opp for denne oppgaven, og som lite spilt må den være spennende. Vår tipsener!

Lerum med sterke tips i Harstad 8. desember!
Det ble servert meget sterke tips til Harstad denne lørdagen, og undertegnedes reduserte forslag på Kr.432 betalte ut fine Kr.2 233,-. Floricane Plane senket dagens nest tyngste favoritt, og vi stormvarslet!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Halmstad er først ut denne mandagen, og her begynner V4-lunsjen kl.12.20. Deretter blir det en INTERNASJONAL V65-omgang på Leangen med start kl.18.55, før Färjestad avrunder mandagen med sin V64-omgang kl.19.30. På Färjestad er det JACKPOT med hele 1 091 866 ekstra i sekserpotten.

Her skal det dreie seg om Halmstad, og vi kan by på følgende:

V4-1 : 1 Gameboy Pellini – Kan bli ordentlig god med tøff trening i vinter, for dette er en hest med et solid potensial. Var et lekkert skue da den kom alene til mål nest sist, og den fikk et pluss i kanten av oss da. Nå sist var den ikke seg selv, og den var svett og litt stresset. Det løpet glemmer vi. Nå blir det tet, og på sitt beste skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Leder rundt om?

V4-2 : 5 Panzarotti – Var fullt godkjent treer mot ganske tøff motstand sist, mens den fullførte meget bra på en god tid nest sist. Gikk med sko på alle fire sist, og den har ingen problemer med den balansen. Er over middels fra start, og her lukter det et offensivt opplegg. Vår tipsener i et ellers ganske åpent løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 3 J.H. Respons – Avgjorde knepent sist, og var vel muligens ikke helt på topp. Nå er Johan Untersteiner tilbake i «jollen», og fra et fint spor kan dette dreie seg om tidlig tet og slutt. Motivert favoritt som trolig vinner om den leverer på sitt beste. 9 Fanucci AM – Er en 3-åring med ganske fin kapasitet. Kommer nå ut etter en ca fire mnd pause, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. Får stå som en STOR OUTSIDER, og mulig skrell direkte!

V4-4 : 11 Enjoy Ginco – Var på vei til å gjøre et strålende løp sist, men så kom altså galoppen mot oppløpet. Nest sist var den bunnsolid til seier over samme distanse som den skal ut over nå, og dette er en hest i FLOTT form. Er litt tøft ute grunnlagsmessig her, men er såpass bra på kapasitet at den normalt duger veldig godt om den leverer på sitt beste. SKAL MED PÅ ALT!