Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1: Aamodt Kilde har form til å vinne
Vikinglotto: Hele 117 millioner i potten

Vi er kommet godt i gang med en NY uke, og nedtellingen mot det store høydepunktet denne uken har begynt for lenge siden. Lørdag er det nemlig duket for en SAFTIG V75-JACKPOT på Forus, og det ligger altså hele 2 544 314 ekstra i sjuerpotten. Om det er enkelt? Absolutt ikke! Det er fulle felt, og flere av løpene er svært åpne. Våre komplette tips blir lagt ut fredag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


På Solvalla tirsdag ble det fullklaff for undertegnedes mellomste V64-bong på Kr.480, og den betalte ut Kr.2 364,-. Når det gjelder lunsjen til Bergsåker onsdag er den svært spennende, og det kan igjen gå mot flotte kroner til lunsj. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 3 May Lady Lear – Virker til å gå veldig under raderen, og når dette tipset ble lagt ut hadde den kun 2,1% av innsatsene på seg. Kom ut etter pause sist, og den feilet med ALT igjen i stengt posisjon inn på oppløpet. Vi snakker her om en ung hoppe som er under utvikling, og den kan ikke få et spesielt bedre løp når det gjelder motstand. SPILLES!

V4-2 : 8 Nacron Walker – Var klin overlegen til en fortjent seier sist, og den bekreftet sin flotte form. Var ute i et bløffløp nest sist, og det ble rett og slett feil. Spurtet bra både tredje + fjerde sist, og dette er en OK hest i grunnlaget. Er veldig riktig ute når det gjelder motstand nå, og vi blir fakta overrasket om den ikke dukker opp på foto. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 4 Karlängs Nisse – Det kan meget mulig være slik at 5 Eigelands Fredrik bare vinner etter sitt lange opphold, men vi vil gjerne se den i et løp før vi går ALL IN. Hesten som skal passes her er milevis bedre enn raden, og snart må vel Karlängs Nisse få vinne et løp igjen? Den feilet som helt «klar» i angrep sist, mens den også nest sist feilet i et skummelt angrep. Har TOPPFORM i kroppen sin, og den dukker opp helt der fremme om kusken greier å kjøre i trav. OBS!

V4-4 : 1 Power Broline – Har en passende oppgave foran seg, og dette kan helt klart dreie seg om tet og slutt. Stummet noe tilslutt sist, men ble da brukt for mye underveis. Det er ikke slike opplegg denne skal ha. Fra tet skal det en god hest til for å plukke den ned, og vi iler til med tipsnikken.