*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frekt drag fra Norge til lunsj

Arve Sjoner har med seg en spennende hest i dagens lunsj fra Sverige. Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com

Åpen V4-omgang! Frekkis fra Norge! Alternativ banker står på under 10%! Vi starter denne uken med en meget spennende lunsj fra Bollnäs!

03.08.15 09:20

Sportspills mandagsmeny:

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

V65 Drammen: Meget spennende V65-omgang med frekk banker

En ny uke sparkes i gang fra Sverige med en spennende, og utfordrende lunsj. Våre objekter finner du lengre ned i denne artikkelen. Av høydepunkter i uken som er viktig å få med seg så vil vi spesielt trekke frem V75-omgangen på Leangen lørdag hvor det igjen er DOBBEL-SYVERPOTT! Våre tips kommer i løpet av fredagen.

Glem heller ikke at vi avrunder uken på Drammen med en herlig jackpotomgang i V65-spillet. Her ligger det hele 571 661 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner denne mandagen:

Kl.12.20 - Bollnäs (V4)

Kl.18.50 - Drammen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Halmstad (V64)

Her er dagens lunsjobjekter til Bollnäs:

V4-1 : 9 Laurentius Romeo – Klaffet det ikke for innledningsvis nå sist da den ble hengt opp i sporene. Dermed så ble innledningen noe for tøff, men Laurentius Romeo stod uansett bra på, og noterte seg for en sterk tid. Har ordentlig bra grunnkapasitet, og på mandag så vil innledningen bli billigere. Skulle bare favoritten havne litt på vingel her, ja, da kan det være duket for vår ide som tas med på alt!

Meget spennende V65-omgang i Drammen denne kvelden

Her kan du kjøpe deg inn på våre V65-bonger

V4-2 : 13 Universe – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og her er det form pågang. Nå sist dro den med seg Camilo Boko, og den fullførte klart bra. Camilo Boko er en hest som Robert Bergh har stor tro på, så å bli tatt ned av den er ingen skam. Skulle Universe løfte seg ytterligere i tiden som kommer så skal den ha en del å hente i det grunnlaget som den nå befinner seg i. Tas med som et sjokk denne mandagen! PS. Hadde kun 4% av innsatsen på seg mandag morgen.

V4-3 : 4 Eld Stjernen – Her er det åpent. Ideen vår har fått to løp i kroppen, og den er på vei mot storformen. Den feilet i angrep nest sist, og gikk da glipp av en tid på 26-tallet. Nå sist så leverer den en bunnsolid sisterunde, og den avslutter fint ute i banen. Står denne mandagen interessant til, og her møter den HELT RIKTIG MOTSTAND! Prøves som et frekt drag!

Meget spennende V65-omgang i Drammen denne kvelden

Her kan du kjøpe deg inn på våre V65-bonger

V4-4 : 1 Leave The Dream – Er kjapp ut, og vi tror på tet og slutt i finalen! Den var bunnsolid fra dødens nest sist, og den vant lett da. Nå sist så avslutter den fint i kulissene etter et passivt opplegg. Var da ute mot gode hester, og det var kanonen Charlie Mearas som vant. Kan nok langt ned på 16-tallet på en rask bane, og ser den ut som de siste to gangene, ja, da kan faktisk dette være en banker for de frekke! Hadde latterlige 6% av innsatsen når vi la ut denne artikkelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag