Først på foto

Stefan Melander kjører en av våre favoritter på Solvalla tirsdag. Bildet er fra: hesteguiden.com
Stefan Melander kjører en av våre favoritter på Solvalla tirsdag. Bildet er fra: hesteguiden.com

Er nå riktig ute, og da kommer oppturen! Spennende info på et sjokk som den store sal sover på... Vi byr på mer snadder til lunsj!

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel 1: Spill til 3,80 i odds
V5 Bjerke: Tina fikser lunsjen
V4 Solvalla: Først på foto
Bli abonnent:Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-fest på Øvrevoll 18. juni med 200 000 innspilt!: Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi trodde på store kroner i lunsjen mandag, men da ble det nesten en ren favorittparade, og utbetalingen ble langt lavere enn hva vi hadde ventet. Fra Solvalla denne tirsdagen så håper vi at det blir mer vrient, og omgangen som er i vente er i hvertfall meget spennende!

Her er dagens lunsjobjekter:

V4-1 : 10 Alex Evo – Debuterte med mer smak for ReijoLiljendahl nå sist. La inn 11,6 s 500m, og det jogget den på et lekkert sett med mye krefter igjen. Kan nok ned på 14-tallet et sted, og den er nok også ytterligere forbedret med en blåser i kroppen. Selv om det er bra hester imot så skal sjansene være gode for at den runder denne gjengen, og vi velger å varsle skarpt.

V4-2 : 1 Racer Rose – Vi prøver oss med et langskudd her. Jorma Kontio opp i jollen i stedet for Åsa Rosen, ja, det er MANGE meter. Dessuten så er ikke det en dårlig hest Jorma får teste, og er den i nærheten av løpet nest sist, ja, da duger den godt. Viste da knallsterke 13,9/2000m etter en dårlig start, og vi hadde også 12,2 s 500m uten at den virket helt tom over mål. Er langt mer rutinert enn favoritten, og fra dette sporet så er den også garantert et fint opplegg. Kan sjokke på en god dag!

V4-3 : 12 Ski To The Max – Har gjort tre knallgode løp for Stefan Melander. Tredje sist så avslutter den strålende. Nest sist så fullfører den bra mot en helt annen verden av hester kontra det den møter her. Nå sist så avslutter den igjen strålende. Ser ut til å være en type hest som kun vil ha et pluss av et litt lengre løp, og dette er en helt riktig oppgave for Ski To The Max. Bra sjanse, og vi tror MYE på denne!

V4-4 : 8 Askö Q. – Småskummel avslutning hvor vi velger å gardere. Draget fullførte godkjent sist, gikk en bra tid, og den var positiv. Femte sist på Solvalla over lang distanse så er den helt strålende etter galopp, og da møtte den dessuten langt bedre hester enn hva som er i vente her. Er normalt sett travsikker, distansen er et pluss, og med flyt på veien så kjemper den helt der foran. PASSES!