*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Galoppeksperter i kanonform

Jacob Johansen (her på Øvrevollkjenningen Vortex) har flotte vinnersjanser på Klampenborg lørdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter er i superform og byr på en gnistrende V4-omgang fra Klampenborg galoppbane lørdag.

26.09.15 18:42

Sportspills meny lørdag:
V75 Klosterskogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
V5 Klosterskogen lørdag: Herlig V5-omgang i vente
Oddstips 1: Nå må det være dags for Stoke
Oddstips 2: Marcus leverer igjen
Oddstips 3: Napoli favoritt mot Juventus
Oddstips 4: Southampton tilbake på vinnersporet
Tippetips: Liverpool bankes tross tvilsom form
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk travhelg er i vente. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75-spillet på Klosterskogen, det innebærer at det ligger ca 4 millioner ekstra i sjuerpotten. Søndag er det dags for Svenskt travkriterium på Solvalla og der er det også ekstra V75-omgang som vi nordmenn kan spille til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men det er også galopp og Klampenborg galoppbane i Danmark byr på både V4 og V5-omgang lørdag ettermiddag. Nettavisens galoppeksperter er kjent for å levere varene og den siste uken, har tipsene vært strålende.

Torsdag ble det ny flott klaff under V64-jackpotomgangen på Jägersro galoppbane. Det mellomste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) satt klokkerent og betalte tilbake pene 2 844 kroner. I V4-spillet ble det også flott klaff. Det aller minste V4-forslaget (innl.pris kr 162) betalte tilbake 2 052 kroner. Den eneste overraskelsen på Täby torsdag var sistevalget og 5,7 prosenteren Catch The Cider i V64-3/V4-1. Denne var rangert som tredjevalg av Nettavisens galoppeksperter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Täby sist søndag (V64) innfridde bankeren 10 Icecapada og 8. valget 4 Silky Road var andrerangert på tipsene. Det innebar at det aller minste spilleforslaget (innl.pris kr 192) gikk inn med seks rette og betalte tilbake meget pene 5012 kroner. I tillegg ble det natuligvis seks rette for samtlige andelslag på Eksperten med lagnavn "Birgers V64søndag".

På Øvrevoll onsdag ble det ikke voldsom utbetaling, men 12 Dancewithastranger innfridde som guttas bankerforslag og DD-banker. Det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 450) betalte tilbake pene 1 492 kroner.

Vurderinger av Birger og Morten:
Det er en variert runde i V4 på Klampenborg lørdag. Både V4-1 og V4-3 er toårsløp, hvor flere av hestene har vist god kapasitet. Trener Bent Olsen har en sterk kvartett i V4-3, hvor vi tror aller mest på 3 Hongkong Paradigm og 10 No Comment. Vi bankerspiller førstnevnte på det minste V4-forslaget, men tar også med 10 No Comment på de større forslagene og låser V4-3 på disse to.

I St Leger, som er V4-2, er det kun fem hester til start. 2 Sergel er den beste hesten, men 2800 meter på en krevende banen mot slutten av en lang sesong, kan gi rare utslag.

Det store dekkløpet er V4-4/V5-1. 14 hester til start, og vi føler at alle kan vinne. På V5 er det litt for små felter ellers til at vi tror på topputbetaling, men vi tror heller ikke på småkroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.