*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Galoppfest med Carlos

Carlos Lopez (her med Heavenly Spiced på Øvrevoll sist onsdag) rir Nettavisens V4-banker på Täby onsdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter jakter nye suksesser på Täby galoppbane onsdag.

30.09.15 19:08

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: Tidenes V76-pott - drøye 2,1 mill ekstra i sjuerpotten
DD Bjerke: 50 000 kroner ekstra i gevinspotten
Oddstips 1: Helproffe Atletico gjør jobben
Oddstips 2: City-marerittet fortsetter i Tyskland

TV-fotball: Høydepunkter i kø denne uken

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En eventyrlig onsdag står for tur. På Täby skal Nettavisens galoppeksperter prøve å fortsette sin strålende tipsflyt, når det er både V4 og V5 på Sveriges største galoppbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Bjerke det er kanoninteressant å vært spiller onsdag. Det er tidenes V76-pott på Bjerke! Det er både jackpot (ingen utbetaling på seks rette sist onsdag) og samtidig skal bonuspotten fordeles på alle med 7 rette. Det betyr formidable 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Høyinteressant er det også i DD-spillet. Ti onsdager på rad legger Norsk Rikstoto 50 000 kroner ekstra i gevinstpotten!

Her skal det imidlertid handle om onsdagens V4 og V5-omgang på Täby galoppbane og Nettavisens galoppeksperter i form.

Sist torsdag ble det flott klaff under V64-jackpotomgangen på Jägersro galoppbane. Det mellomste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) satt klokkerent og betalte tilbake pene 2 844 kroner. I V4-spillet ble det også flott klaff. Det aller minste V4-forslaget (innl.pris kr 162) betalte tilbake 2 052 kroner. Den eneste overraskelsen på Täby torsdag var sistevalget og 5,7 prosenteren Catch The Cider i V64-3/V4-1. Denne var rangert som tredjevalg av Nettavisens galoppeksperter.

På Täby sist søndag (V64) innfridde bankeren 10 Icecapada og 8. valget 4 Silky Road var andrerangert på tipsene. Det innebar at det aller minste spilleforslaget (innl.pris kr 192) gikk inn med seks rette og betalte tilbake meget pene 5012 kroner. I tillegg ble det natuligvis seks rette for samtlige andelslag på Eksperten med lagnavn "Birgers V64søndag".

På Øvrevoll sist onsdag ble det ikke voldsom utbetaling, men 12 Dancewithastranger innfridde som guttas bankerforslag og DD-banker. Det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 450) betalte tilbake pene 1 492 kroner.

Det er et bakteppet foran en meget interessant V4-omgang på Täby der Nettavisens galoppeksperter spiller banker allerede i V4-1.

Vurderinger av Birger og Morten:
Vi har størst tillit til 8 Brazil Jack i V4-1. Han er den klart beste hesten, men 2400 meter er en ny distanse. Formrytter de luxe Carlos Lopez vinner med det meste om dagen og vi bankerspiller 8 Brazil Jack og Carlos Lopez i V4-1.

Ellers er duoen 3 Mai Pen Rai og 5 Indigo i V4-2/DD-1 et mulig lås, men det er mange bra i mot. Vi låser V4-2 på disse to på de to minste forslagene, men betaler også for 8 Windy Mandy og 2 Hidden Fairytale på det største. I DD-spillet bankerspiller vi 3 Mai Pen Rai.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Åpent til slutt
De to siste avdelingene er åpne, og der kan det fort smelle. Vår luring er 10 Push Play i V4-4. Er mye bedre på gress enn på sand, og løpet sist var et stort steg i riktig retning. Men V4-avslutningen er vrien og vi helgarderer dette løpet på de to største V4-forslagene.

Garderer storfavoritten i V5-1
I V5 blir 4 Sir Freddie stor favoritt i V5-1. Men han vant bare ett løp i fjor og er seiersløs i år. Står fint til, men er i våre øyne en litt for stor favoritt og vi nøyer oss med å bankerspille på det minste forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Trehesters lås i V5-5
Ellers er det et par åpne hekkeløp, et toårsløp og et maidenløp i V5-5. I dette løpet prøver vi med et lås på tre hester. Det er ikke verdens sikreste lås, men vi har en god følelse for at vinneren er blant 8 Rival Poet, 12 Hillybilly Cat eller 3 Sameek og låser V5-avslutningen på disse tre på samtlige forslag.

Annonsebilag