Galoppfest med Rafael


Rafael De Oliveira (vinner her med Majestix Max på Øvrevoll onsdag - grå hest) rir Nettavisens V4-banker på Klampenborg lørdag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Rafael De Oliveira (vinner her med Majestix Max på Øvrevoll onsdag - grå hest) rir Nettavisens V4-banker på Klampenborg lørdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Rafael De Oliveira rir Nettavisens V4-banker på Klampenborg lørdag ettermiddag.

Sportspills meny lørdag:
V75 Momarken: V75-lørdag med damene i fokus
V5 Momarken lørdag: Rennesvik har bankeren
V65 Leangen lørdag kveld: Blitsen kommer ikke forgjeves
Oddstips 1: Everton skaker United igjen
Oddstips 2: Senker ikke bare Norge
Oddstips 3: Torino forsterker Milan-krisen
Oddstips 4: Kane kan ødelegge for Klopp
Tippetips: Costa berger Mourinho
Premier League: Oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener
TV/Streaming: Slik ser du alle helgens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav-og galopphelg står for tur, med Momarkens V75-omgang lørdag som det store høydepunktet. Verd å merke seg er også søndagens store V64-omgang på Täby galoppbane der en rekke norsktrente hester er på plass i kampen om store førstepremier. Men før søndagens store galoppstevne på Täby søndag, skal det også være lørdagsgalopp på Klampenborg med både V4 og V5. Merk også at det er en meget spennende V65-omgang på Leangen lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter har levert strålende tips de siste ukene, ja egentlig i hele 2015. Spesielt på Øvrevoll har det klaffet bra i det siste.

Onsdag (7. oktober) måtte de riktignok ty til systemspill (fire andeler a kr 750) for å fange fire rette, men utbetalingen ble uansett solide 10 956 kroner.

Søndag 4. oktober ble det også strålende klaff til V4-spillet. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Det betød samtidig klaff for hele 11 andelslag på Eksperten. (fire lag med fem andeler a kr 200, to lag med fire andeler a kr 250, ett lag med fem andeler a kr 300, ett lag med fire andeler a kr 500 og tre systemspill med fire andeler a kr 750).

Sist fredag (9. oktober) smalt det igjen, for sikkerhets skyld både i V4-spillet og V5-spillet. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner. Storoutsideren 10 Clauses Angola (niendevalg i V5-4 og åttendevalg i V4-2) var rangert som fjerdevalg av våre eksperter.

V4-banker på direkten
Åpningsløpet på Klampenborg får trolig en klar favoritt i V4-1. 3 Naga Jolokia har møtt gode hester og har ikke vært så mye slått. Vi satser på seier  og bankerspill da de tre øvrige avdelingene er meget vanskelige. Vi helgarderer både V4-2 og V4-4 på det største forslaget her på Nettavisen.

En luring kan 10 Caipirinha i V4-3 være. Har gått et par fine løp på Øvrevoll, og dette selskapet er ikke noe hardere.

Bankerfritt i V5
Det er en rekke handicapløp både i V4 og V5, men et par løp i V5 ser litt enklere ut. I V5-2 bør det stå mellom 1 Suspicious Mind og 2 Hongkong Paradigm.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dette er to toåringer i toppen i Skandinavia og vi spiller dobbeltbanker på disse to i V5-2 på Klampenborg lørdag