Galoppsuksessen fortsetter?

Madeleine Smith rir en av de mer betrodde hestene i V4-1.
Roger Svalsrød hesteguiden.com
Madeleine Smith rir en av de mer betrodde hestene i V4-1. Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter har levert varene hittil i år. Onsdag jakter de nye lunsjkroner til V4-løpene på Täby.

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: Bonuspott med Hamre i hovedrollen
V5 Bjerke: Ei jente som nekter å tape
Oddstips: Onsdagsdobbel til 2,84 i odds
Tennis French Open: Lerum byr på en skrell
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Det renner fortsatt svært godt på for Nettavisens galoppeksperter. I V4-spillet sist onsdag på Täby ble det fullklaff for det største forslaget her på Nettavisen (innl.pris 972). 5 073 kroner ble utbetalingen på det forslaget og sammen med en rekke andelslag på Eksperten ble det drøye 50 000 kroner innspilt på Täby onsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Jägersro galoppbane søndag ble det igjen opptur for Nettavisens fremragende galoppeksperter. Det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 480) betalte tilbake pene 1 891 kr.

For øvrig har det vært en meget innbringende pinse for Nettavisens travtips. Søndag klinket Rolf Lerum til med norske Tangen Stegg (4-valg) som banker mot dagens tyngste favoritt til V64-løpene på Lindesberg! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144), ja, det betalte ut fine 2 071 kr. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!
Rolf Lerum ga seg ikke med det. Mandag ble det herlig klaff for et andelslag på Halmstad (fire andeler a kr 500). Det andelslaget betalte tilbake 60 065 kroner.

Helt enormt ble det for mine V65-tips til Leangen mandag. Amanda Robertsen innfridde med min hovedbanker år hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3. Men også min alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene.

I tillegg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten ("Leirvågs frekke jackpot") som brukte 5 J.J. Funkies (2. valg i V65-6) som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det over 760 000 kroner innspilt på Leangen mandag kveld.

Onsdag består menyen som vanlig av galopp fra Sverige og V76 fra Bjerke. Täby byr dog kun på V4 denne onsdagen, mens bonuspotten på 830 552 kroner skal fordeles på alle med 7 rette.

Vurderinger til Täby av Birger og Morten:
Onsdag er det en kort, men ganske vrien lunsj på Täby. I V4-1 har hestene i de tre innerste sporene vist mest, men for 1 Red Hunter og 2 Anansa er det en ny distanse. Derimot har 3 London Mayor vist bra form på distansen, men her er det rytterskifte fra Lopez til Mortensen. Et minus i våre øyne. De to øvrige har vært klart svakere, men har gått ok på distansen. Vi satser på en av de tre innerste er først i mål, og står på disse tre i V4-1.

I V4-4 setter vi vår lit til duoen 8 Blazing Tara og 2 Branson. Sistnevnte er feltets beste hest og får nå opp en lovende lærling med to kilo lettelse. Også Blazing Tara har vektlettelse med dyktige Fanny Olsson, og de vant sammen for en drøy måned siden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

De to løpene i midten, som utgjør DD-spillet, er i våre øyne vidåpne. 6 Falmouth Bay i V4-2 vinner nok løpet på sitt beste, men er ikke helt til å stole på. En interessant luring tror vi kan være 4 French Artist i samme løp. Får på seg fleksible blinkers, noe som ofte gir et ekstra pluss.