*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Gamlingen blåser alle

Zapdos Håjt og Thomas Jonsson. 

Tolv år gamle Zapdos Håjt har en svært billig oppgave i V4-2 på Visby tirsdag og blir Nettavisens klare banker i omgangen.

18.08.15 13:37

Sportspills meny tirsdag:
V5 Drammen: Store lunsjpenger i luften
V65 Haugaland: Favorittparade og samlebonger
Oddstips 1: Lazio tar første stikk
Oddstips 2: Ipswich innfrir igjen?
Oddstips 3: United gjør det vanskelig for Brügge

En herlig trav- og galoppuke står foran oss. Allerede onsdag er det ekstra V75 på Solvalla, med storløpet Jubileumspokalen (1 million SEK i førstepremie) er det store hovedoppslaget og der norske Papagoya E. er blant favorittene. Lørdag er det dobbel sjuerpott i norsk V75 fra Drammen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før det skal vi blant gjennom en meget innholdsrik tirsdag som byr på fire travkjøringer. Vi starter på Gotland og Visby travbane som er V4-arrangør denne tirsdagen, før Drammen travbane overtar med en vidåpen lunsj-V5. Til kvelden er det duket for årets eneste V65-kjøring på Haugaland tråvpark, mens vi skal langt nord i Sverige og til Skellefteå for tirsdagens svenske V64-omgang.

Nettavisen i fin flyt
Det ble strålende klaff for undertegnedes V65-tips til Biri fredag kveld. 6.valget og treprosenteren 1 Selmas Classic ble fanget på fire hester. Det mellomste V65-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 432) fikk dermed en sekser og 17 femmere og betalte tilbake meget pene 5 296 kroner.

Lørdag fulgte jeg opp med strålende klaff i V5-spillet. Det minste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 150) satt klokkerent og utbetalingen ble pene 2 119 kroner. I 5-3 var fjerdevalget Roli Eld mitt klare førstevalg.

Mandag ble det flott klaff i V64-spillet fra Färjestad. Det største V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) betalte tilbake pene 6 228 kroner.

Sist torsdag leverte Nettavisens galoppeksperter varene igjen på Øvrevoll. Kanonobjektene 8 Maimane (5. valg i V65-5) og 3 Daydream Believer (4. valg i V65-6) vant begge sine løp. Det betød fullklaff for tre systemspill. To stk med fire andeler a kr 1000 og innl.pris kr 3900 betalte tilbake presis 20 000 kroner hver, mens det største systemspillet (fire andeler a kr 1500) betalte tilbake 21 252 kroner. Det mellomste flate V65-forslaget (innl.pris kr 432) fikk fire femmere og betalte tilbake kr 1 252.

Det betyr at det renner bra på for Nettavisen om dagen, og tirsdagen inneholder altså mange muligheter.

Gamlingen duger fortsatt på Visby
Så over til Visby og torsdagens V4. Evigunge 12 år gamle 15 Zapdos Håjt er mitt klare bankerbud på Visby i V4-omgangen der tirsdag. Thomas Jonssons svært så slitesterke hest har vunnet åtte løp på Visby i 2014 og 2015, og holder fortsatt koken på imponerende vis. Tirsdag skal han ut i såkalt "Spårtrappa-løp". Det betyr 15 hester bak startbilen og hestene med lavest grunnlag står i spor en og så videre. Zapdos Håjt har høyest grunnlag i løpet og starter således i spor 15.

Møter svært overkommelig motstand og 2640 meter er ikke noe minus. Normalt blåser han denne gjengen i sluttrunden og tar sin fjerde årsseier i den 12 starten. Min klare V4 og DD-banker tirsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Min gode kontakt Henrik Hoffmann (som tok en flott finaleseier med Digital Product på Åby lørdag), sender ut fem stallhester i V4-omgangen. Klart mest tro har han på 1 Youngblood i V4-3/DD-2. Treåringen vant såre enkelt fra tet nest sist til høy odds, men stod feil til sist og havnet på vingel. Tirsdag står hesten igjen til for å få tet og hovedopponentene står på 20 meter tillegg. Mitt førstevalg i V4-3/DD-2.

Hjemmehest kan skrelle
Den samme Hoffmann var tidligere trener av favoritten 3 Ari Ben i V4-1. Hesten imponerte første gang ut for Thomas Jonsson, men er ikke lynkjapp ut og møter bra motstandere denne gang (vant en poengjakt sist). Hoffmann obset på den lokale Visby-hesten 10 Pegasos Neo og mente den ble klart undervurdert i dette løpet.

Vidåpen V4-finale
15 hester til start i V4-4, og her er det åpent. Jeg tar med alle og jakter en smell i V4-finalen, der Hoffmann kunne berette at hans egen 14 Rambo Razz fikk for tette starter og derfor underpresterte sist som 1,8-oddser. Nå har hesten fått trener på en periode, men utgangsposisjonen gjør det meget sjanseartet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag