Gamlingene duger på Visby


12 år gamle Zapdos Håjt er en vinnerkandidat i V4-2 på Visby tirsdag.
12 år gamle Zapdos Håjt er en vinnerkandidat i V4-2 på Visby tirsdag.

Fire gamlinger er i favorittsjiktet i V4-3 på Visby tirsdag, og Nettavisen spiller bankerfritt i en flott omgang.

En strålende tirsdag står foran oss med trav fra tidlig ettermiddag til langt på kveld. Moroa starter på Gotland når Visby er vertskap for V4-omgangen fra Sverige. Deretter overtar Leangen med en spennende lunsj-V5. Til kvelden er det duket for nye kvalifiseringer til både Kriteriet og Derby når Bjerke igjen arrangerer V65. I Sverige er det Axevalla som er vertskap til V64-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Visby travbane på Gotland er en bane undertegnede har svært gode kontakter på, og både Henrik Hoffmann og Torbjörn Östergren er trenere jeg holder svært god kontakt med, i tillegg til at jeg alltid også sjekker med Kalmar-trener Thomas Jonsson som er fast innslag på Visby-travet.

Ingen klar banker skiller seg ut på Visby tirsdag, selv om 10 Lillaxel har en flott mulighet i V4-3/DD-2. Imidlertid er ikke 6 Iliano Toll noen kastekjepp over denne distansen (2640 meter). Lillaxel har radet opp med solide prestasjoner gjennom hele året og var helt nede på knallsterke 14.7/3160 meter i sin siste start på Kalmar. Det holdt likevel ikke til seier. I DD-spillet bankerspiller jeg hesten til Anders Zackrisson, men jeg betaler også for 6 Iliano Toll i V4-spillet. Visby-travets dominerende trener Torbjörn Östergren og Henrik Hoffmann tror ingen av hjemmehestene er gode nok mot disse to.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

"Pensjonistene" duger fortsatt

Nevnte Östergren er derimot betydelig mer optimist med sine hester i de tre andre V4-løpene, og har aller mest tro på 5 Temperament i V4-2/DD-1 som er blitt rene gamletreffet av et eliteløp. 11 år gamle Temperament (som så helt lysende ut i seiersløpet sist), utfordres av 12 år gamle 8 Zapdos Håjt (sjanseløs mot Temperament sist), av 11 år gamle Manhattan Sassy (Fredrik Persson håper at den fordums stortraveren kan få lysten tilbake på Visby), og 11 år gamle Staro Bobcat (trives på Visby) er utgangsounktet for rene pensjonisttreffen i V4-2 og er de fire fremste vinnerkandidatene i dette løpet.