Gnistrende lunsjomgang med Dansk Derby


Oliver Wilson er aktuell i dagens lunsjomgang på Klampenborg. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Oliver Wilson er aktuell i dagens lunsjomgang på Klampenborg. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Det blir galoppfest på Klampenborg søndag! Her skal man blant annet ri Dansk Derby, og det blir ikke så mye bedre enn dette. Opptur i vente?

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Dannero: Ekstra V75-omgang med Svenskt Kaldblodskriterium
Tippetips: Søndagskupongen har et stort potensial
Oddstips 1: City fortsetter der de slapp
Oddstips 2: Mane scorer for Liverpool
Oddstips 3: Southampton trøbler i serieåpningene
Overgangsvinduet:
Sjekk siste nytt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen. 

Flott V5-fulltreffer på Klampenborg - Kr.1 920 ble til Kr.29 581,-
Våre eksperter jobber på, og på Klampenborg 11. august ble det fullklaff for vår største V5-bong med en innleveringspris på Kr.1 920,-. Denne betalte ut solide Kr.29 581,-.

V4-systemfullklaff på Øvrevoll 9. august!
Det var igjen VRIENT å være spiller på Øvrevoll, og ingen greide altså å løse V65-rebusen. I V4-spillet ble det dog flotte kroner, og våre V4-systemer (fire andeler a Kr.750) satt som støpt. Utbetalingen for disse ble fine Kr.11 285,-.

Herlig V65-systemtreff på Øvrevoll 2. august!
Fire av våre systemer satt som de skulle på Øvrevoll denne torsdagen. Det største systemet (fire andeler a Kr.2 000) betalte ut Kr.21 126, det nest største systemet (fire andeler a Kr.1 500 - levert to ganger) betalte ut Kr.21 126, mens systemet med fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 784,-.

I V4-spillet satt ALT, og vår minste bong på Kr.192 betalte ut Kr.2 948,-. Her hadde våre eksperter bankerspilt Appelina (2-valg) mot dagens tyngste favoritt, Icecapada.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Birger og Morten byr på følgende til løpene på Klampenborg:
Søndag er det Dansk Derby på Klampenborg. Det er en variert meny, og det kan bli en helt ok utbetaling. Selve Derbyløpet går som V5-3. 10 King David blir nok temmelig klar favoritt, han har kun tapt en gang på syv forsøk. Nærmest rangerer vi 7 Master Bloom fra Cathrine Erichsens stall, som har gått et par flotte løp på Jägersro i det siste. Niels Petersen mønstrer 5 Chivas, som nok kommer til å være glad for regnet som har kommet i København.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V4-2 er rapportene meget gode på 5 Sir Churchill. Men vi våger ikke å satse alt på en debuterende toåring mot andre lovende hester. 2 Queens i V4-4 kan være en annen mulighet, men hoppa har bare en seier og hele syv annenplasser. Det er trolig slik at det blir nokså favorittbetont i V4, men en skrell kan jo gjøre at utbetalingen blir brukbar.