Gå til sidens hovedinnhold

Godbiter i lunsjen på Jägersro

Vi disker som vanlig opp med snadder til lunsj, og i dag byr vi blant annet på en banker for de frekke samt et mulig sjokk!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Drammen: Vi spiller ikke favorittene
V65 Bergen: Småfrekk V65-banker i herlig omgang fra Bergen
V64 Örebro: Superomgang i V64-spillet
Oddstips 1: Arsenal må skaffe seg et forsprang
Oddstips 2: Chelsea vinner i kveld
Oddstips 3: Jovetic kan ødelegge for sin egen klubb
Lykkespill: Potten stiger - bli mangemillionær i påsken!

En særdeles innholdsrik torsdag venter, og her er det MYE å glede seg til. Jägersro åpner med sin V4-lunsj kl.12.20, før vi deretter skal til Drammen hvor V5-lunsjen begynner kl.13.40. Bergen står for den norske V65-omgangen denne kvelden, og løpene fra byen mellom de syv fjell er i gang kl.18.55. Örebro avrunder torsdagen med en rålekker V64-omgang, og det til fast tid kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenJägersro står for den svenske lunsjen denne torsdagen, og vi har naturligvis ambisjoner om å være med å kjempe om tusenlappene. Flere godbiter er jobbet frem, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V4-1 : 3 Cesare Borgia – Har fått to billige løp etter den kom inn på stallen til Lugauer, og den har vært fin. Gikk 10,8 s 700m sist, og vant med krefter igjen. Nå er det dog betydelig tøffere i mot, og vi finner litt verdi i å spekulere mot den som storfavoritt. 7 Ivory Di Quattro – Dette er ingen dum 4-åring, og det skal bli spennende å følge den i årsdebuten. Viste bra talent i fjor som 3-åring, og den har MYE inne i forhold til et beskjedent grunnlag. TAS MED PÅ ALT!

V4-2 : 3 Scorpion Kiss – Har en passende oppgave foran seg nå, og fra eventuelt tidlig tet er dette hesten å slå. Den har gradvis blitt bedre på slutten, og sist kom altså seieren fra tet etter en avslutning i 10-fart. Spor 3 bak bilen på Jägersro er perfekt, og her vil nok Takter klinke til direkte. SPILLES!

V4-3 : 5 Liza With A Z. – Her er det ganske jevnt blant flere, og vår tipsener virker til å gå helt under raderen. Vi snakker her om en hest som er veldig bra på sitt beste, og den er dessuten DESIDERT best når skoene kan rykkes. Var god på samme tid i fjor, og etter en liten pause burde den være spennende mot en overkommelig gjeng. Kan ikke få et bedre løp grunnlagsmessig, og den skal passes. OBS!

V4-4 : 7 Vinci Power – Velger vi å BANKE I DD-SPILLET, for dette er uten tvil den soleklart beste hesten i finalen. Vi lot oss bitvis imponere veldig av den i fjor som 4-åring, og spesielt nest sist var den helt enorm etter startgalopp (12 s 1800m). Kommer torsdag ut etter pause, og den står nesten på kronen riktig inne i dette løpet. Vi tror på en TOPP mulighet direkte, og iler til med tipsnikken.

Kommentarer til denne saken