Goop lar seg ikke stoppe

Bjørn Goop kjører en av de vi tror mest på denne lørdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Goop kjører en av de vi tror mest på denne lørdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Allerde best i Norden i monte, og på lørdag skal du få se hvorfor! To mulige sjokk sent i menyen! Kronene skal hentes på Halmstad!

Sportspills meny lørdag:
V75 Jarlsberg lørdag: Solberg har hovedbankeren
V5 Jarlsberg lørdag: Supertraveren fikk ikke være med i V75
Oddstips 1: Nå må Gytkjær levere
Oddstips 2: Eventyret fortsetter
Oddslangskudd: Malmö får ingenting gratis
Tippetips: Kongsvinger med strak kurs mot opprykk
Tennis Wimbledon: Nytt herlig outsiderspill
Tippeligamagasin: Se Nettavisens ferske episode
Tippeligaen: Oversikt over status til lagene
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt

Det ble en fin fredag for dem som fulgte vårt store V4-forslag på Bergsåker. Kr.5 296 betalte det ut for en innsats på Kr.960,-. Lite spilte OM Annie Marje (6-valg) var med på alle våre forslag.

På lørdag er det Halmstad som kjører V4-omgangen fra Sverige, og vi byr igjen på hete vinnere fra vårt naboland. Alt om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til løpene på Halmstad:

V4-1 : 6 Montgomery Gel – Dette tror vi allerede nå er Nordens beste montehest. Sterke ord det med kun et løp under vesten, men du verden hvor rå den så ut i denne stilarten sist. Bare bombet rundt feltet, og den hadde absolutt alle kreftene sine igjen på 12,1. Kunne den dagen gått på 10-tallet i denne stilarten, og det forteller hvor bra den er. Møter Rock Me som har vært eneren i Sverige, men vi mener altså at Montgomery Gel er av et annet kaliber. Montgomery Gel er en banker om den leverer i nærheten av det den gjorde sist, og vi må bare tro hardt!

V4-2 : 1 Your Highness – Har et drømmeløp foran seg denne lørdagen, og nå må vel det endelig være duket!? Gikk et knallsterkt løp i nederlaget mot Maven sist, og den falt med flagget til topps da. Er kjapp ut, og fra tet så lar den seg ikke slå. Motivert favoritt, og opplagt en mulig banker. PS. 7 Backfire – Har vært utrolig tøft matchet på slutten, og vi føler den er bedre enn raden. Nå er den helt riktig ute når det gjelder motstand igjen, og det er denne som i første rekke skal med om Your Highness garderes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 5 Valentino Strix – Vinner normalt sett dette løpet feilfritt, men den har vært ustabil de siste gangene, og med tanke på at den blir hardt betrodd så er det verdt å gjøre et forsøk på å felle den. 12 Dupont – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og den har vært ordentlig tung i kroppen. Nå sist viser den dog 10,3 s 800m, og selv om det var maks så er den på vei opp. Med tempo lørdag, ja, da kan den felle alt til høye odds i lukene. OBS!

V4-4 : 12 Enrico Di Quattro – Et vidåpent løp for lærlingene, og her må det garderes. Draget vårt debuterte i Sverige nå sist, og den kom ut i beintøffe omgivelser direkte. Løpet sist ble dessuten feil da den satt langt bak, og der foran var det intet tempo. Får maks i kulissene, men viser trossalt 10,8 s 800m. Nå kommer den ut mot en langt billigere motstand, og med litt flyt på veien så burde den være med å kjempe her. Klar OBS som skal med på alt.