Hagmyren med en vrien V4-omgang


Jennifer Tillman er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jennifer Tillman er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankerfritt! Vrient! Uspilt hest med vinnerform i kroppen! Frekkis som er bedre enn rad! Vi går for gull i dagens lunsj!

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke:
Utfordrende lunsjomgang
V65 Bergen:
Ny strålende omgang mellom de syv fjell
V64 Jägersro Galopp
: Millionjackpot med V64-galopp
Dagens oddstips 1:
Stjernespekkede Betis innfrir
Dagens langskudd:
Henke får svi mot formlaget

Gio Follo (3,2%) sørget for suksess på Biri 20. september!
På Biri søndag kveld så suste vårt store V65-forslag på Nettavisen til Kr.1 152 inn, og det betalte ut flotte Kr.9 357,-
Stjernesmellen Gio Follo (3,2%) var med på kun tre hester! På Eksperten så gikk hele tolv av våre lag inn!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kr.192 ble forvandlet til Kr.5 021 på Täby 20. september!
Fra Täby samme dag så knallet våre Eksperter til på galoppen! Gang på gang slår Birger, og Morten til, og man kan jo ikke bli annet enn imponert av deres kunnskap. Det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut herlige Kr.5 021,- Svært lite spilte Silky Road (5,6%) stod tidlig på deres rank! På Eksperten suste samtlige lag med navn BirgersV64søndag inn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innholdsrik torsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Hagmyren (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Jägersro galopp (V64)

Hagmyren serverer sine kunder en åpen V4-omgang denne torsdagen, og vi spiller uten bankere. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 6 Ulvsås Rune – Har radet opp med fine innsatser, og vi føler at den er motivert i innledningen. Vant ikke sist, men den fullfører uansett ordentlig bra, og innsatsen var klart plussbetont. Har en meget bra sjanse om den leverer som den skal, og vi iler til med førstevalget. MOTIVERT!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V4-2 : 11 Krypton Eye – Er i våre øyne aldeles for lite spilt her. Man skal nemlig være klar over at dette er en hest i toppform, og den har levert gode løp de siste gangene. Nest sist går den svært bra etter en grov galopp, mens den nå sist viser 13 s 1000m, og den fullfører bra. Med flyt denne torsdagen så kan dette gå, og den er verdt et forsøk til solide odds i lukene!

V4-3 : 11 Nobile Edel – Er betydelig bedre enn raden, og den burde være HET denne torsdagen. Den fullførte bra sist, mens den feilet fra seg mulige topp-plasseringer både nest + tredje sist. Trenger selvfølgelig litt flyt fra denne utgangsposisjonen, men blir det bare ikke helt feil her så forventer vi at den kjemper om seieren. Vår ide!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V4-4 : 12 Save Our Souls – Ble sjenert til galopp sist, og det løpet er bare å glemme. Nest sist ble det feil med lavt tempo underveis, og den satt langt bak. Tredje sist så innfrir den, og vinner lett via en avslutning i 15-fart. Motstanden nå skremmer så visst ikke, og den skal med på ALT AV BONGER TORSDAG!