Hagmyren med en vrien V4-omgang


Vidar Tjomsland kjører en av dagens favoritter i V4-spillet.
Vidar Tjomsland kjører en av dagens favoritter i V4-spillet. Foto: hesteguiden.com

Åpen omgang! Storskrell som varslet form sist! Frekt drag mot en mye spilt favoritt! Vi er klar for å kjempe om store kroner på søndag!

Sportspills meny søndag:
V5 Harstad: Vi jakter ny opptur
V64 Täby: Supersøndag med millionjackpot
V65 Sørlandet: Marius fikser cashen
Oddstips 1: Napoli setter skapet på plass
Oddstips 2: Ranheim jakter Tippeligaen
Oddstips 3: Tromsø må gripe sjansen
Tippetips: Rosenborg kan sikre gullet
TV/Streaming: Slik ser du søndagens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode

En herlig søndag står for tur og denne søndagen er det galoppen som har hovedfokus, all den tid det er gedigen storløpsdag på Täby med V64 og V4. Det er samtidig spreke 982.922 SEK ekstra i sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i V64-spillet på Bollnäs fredag. I tillegg til V64-stevnet på Täby, er det V4 fra Hagmyren, det er V5 fra Harstad og til kvelden er det V65 fra Sørlandet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hagmyren byr på en V4-omgang som er av det åpne slaget. Et par av løpene er svært vriene å ranke, og vi blir ikke veldig overrasket om dette ender med flotte kroner for dem som kommer til lukene. Vi prøver oss med bankerfrie bonger, og her er dagens objekter:

V4-1 : 3 Sundbo Rubin (5%) – Kan være et sjokk i innledningen. Varmet opp i en pigg stil før løpene sist, og den så fin ut. I selve løpet så avslutter den bra, og den er positiv. Formen virket rett og slett å være veldig stigende! Her står den spennende til spormessig, og i det som er et vidåpent løp på papiret, ja, så tar vi en sjanse, og går for en skrell!

V4-2 : 7 Fire Fighter (8%) – Kom ut etter et lengre avbrekk sist, og den varslet form direkte. Gjør en bunnsolid innstas, og den fikk en klar pluss i kanten av oss. Skal normalt sett ha gått mye frem med denne blåseren i kroppen, og skulle den være enda et knepp opp til denne starten så gjør den seg ikke bort. Prøves som et frekt drag!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 8 Torpa Nor (30%) – Kommer ut fra Øystein Tjomsland sin nye filial i Sverige, og dette er en hest som er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Har tatt et par seire på slutten, og den er helt klart på riktig vei. Sporet denne søndagen er selvfølgelig ikke det beste, men mot en motstand som overhodet ikke skremmer så er den i våre øyne motivert.

V4-4 : 3 Aurelio Bob (52%) – Småskummel finale. Favoritten er dog bra, og den står dessuten spormessig riktig til. Har to ganger på rappen vunnet lett nå, og det skal være en god del mer å gå på. Fungerer den som den skal, så kan det fort bli tre strake, og også denne favoritten føler vi er motivert. Garderes løpet så er det MANGE som banker på døren!