*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig Bjerkevorspiel

Seiersmaskinen Riordan Kronos står vrient til spormessig lørdag, og kan ryke på et sjeldent nederlag i V4-3. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

De to største favorittene står vrient til i V4-omgangen på Bjerke lørdag, og vi velger å gardere begge.

21.11.15 16:52

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bjerke lørdag:
Superjackpot med 21 mill ekstra
Oddstips 1:
Real Madrid best i El Classico
Oddstips 2:
Garantert målfest med Leicester
Oddslangskudd:
Trøbbel i vente for United
Oddstips 4:
Katastrofale Start er ribbet for selvtillit
Tennis: Federer blir slått av kompisen
TV-kampene:
Helgens TV-sendte kamper
Skaderapport PL:
Disse mister helgens Premier League-runde

Det er en enorm jackpotomgang vi har i vente i lørdagens V75-omgang fra Bjerke. Vi spiller sammen med svenskene og det venter gedigne 21 049 569 SEK ekstra i sjuerpotten. Omsetningen kommer til å bli skyhøy og både sportslig og spillemessig er det en kanonomgang vi har i vente.

Merk at det er innleveringsfrist i V75, først kl 16.20 siden vi spiller sammen med Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før V75-løpene starter, skal vi også gjennom en helt egen V4-omgang. V4-2 er hoppeutgavene av Axel Jensens minneløp, og de tre øvrige V4-løpene har brukbar klasse. Vi spiller bankerfritt og låser V4-1 på to danske hester.

Sterkt danskelås i V4-1
Fire hester er strøket i V4-1, og det betyr kun åtte hester til start bak startbilen. 1 Amanda Vang og 3 Aura Garbo kommer med sterke meritter fra Danmark, de har vunnet sportrekningen og møter alt annet enn skarp motstand. Det må være en solid sjanse for at en av disse to vinner V4-1 og vi spiller såkalt dobbeltbanker i V4-innledningen.
Rangering V4-1: A: 1-3 B: 10 C: 11-9-7-5-4

V4-2 - Varmblodshester. 4-årige hopper. Axel Jensens hoppeavdeling.
8 Vanity Matters og Bjørn Goop blir folkebankeren innenfor V4-spillet lørdag, og har naturligvis en flott vinnersjanse. Men hoppa har kun vunnet to sprintløp for Goop i år, og her skal hun i tillegg håndtere både voltestart, full vei og 20 meter tillegg. Motstandsmessig er såklart overkommelig motstand, men jeg velger likevel å gardere bredt, da hoppa blir overspilt her.

3 Bella Bourbon tar trolig tet fra strek, og Løvgren-hoppa har vist flott form i det siste. Det er ofte vi ser hvor bra strekhestene biter fra seg i denne type løp, og hun er første motbud. 9 Indoor Voices er herdet fra tøffe hoppeløp i V75 her hjemme, og går ned en klasse motstandsmessig her utenom den store favoritten, og kan ta årets første seier lørdag. 4 Carja får Ørjan Kihlström i sulkyen og står fint til på strek. Gardering.

5 Safra L.B. var god sist og blir ganske lite spilt her, mens Hamre-stallens andre deltager i dette løpet, 6 Alwaysinblackpedia, kan være god nok dersom hun presterer på sitt aller beste.
Rangering V4-2: A: 8 B: 3-9-4-5-6 C: 7-1-2

V4-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
12 Riordan Kronos har vært eventyrlig god denne høsten og lekte med brukbar svensk motstand på Åby nest sist, og vant overlegent på Biri i sin siste start. Sju seire på elleve starter i år, men lørdag er det tolvtespor og sprint, og intet dekket bord for Malmin-traveren.

7 Starzinner gjorde en meget flott norgesdebut for stall Hamre med Marius Høitomt i sulkyen. Tross dødens underveis vant hesten enkelt. Dødens kan det bli igjen, men hesten må regnes på seiersløpet sist. 5 Monfalcone er en kapasitetshest fra Tom Horpestad. Vant på sterke 13.8/2140 meter i sin siste start på Ørebro. Har normalt ingen kjempefordel av sprint, men har trukket bedre startspor enn de to hovedopponentene. Disse tre får plass på det mellomste V4-forslaget.

På det største betaler jeg også for Hamre-stallens nykommer, 9 Warrawee Perseus. Frode Hamre som kusker denne, har litt mer tro på 7 Starzinner, men hesten er bra og kan vinne dersom det klaffer fra bakspor.
Rangering V4-3: A: 12 B: 7-5-9 C: 2-3-4-11-8-6-1-10

V4-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
V4-avslutningen er også det klart vanskeligste løpet innenfor V4-spillet lørdag og løpet holder slett sportslig klasse.

Tross tolvtespor setter jeg 12 Luckyline Cesar først. Vi varslet for hesten sist på Klosterskogen og hesten avsluttet forrykende til andreplass. Eirik Høitomt opp som kusk lørdag og han håndterer som kjent vanskelige spor bedre enn de fleste.

4 Fighting Joe er klart bedre enn raden, og står fint til spormessig. Første motbud. 11 Echo Of Love favoriseres ikke av spor elleve, men må være blant de bedre her. 9 Eila Laday galopperte seg bort i norgesdebuten på Klosterskogen, men har vært bra i Sverige tidligere. 5 Cred Aristo ledet i det lengste sist på Jarlsberg, men ble tatt ned oppunder mål. Ikke noe tøffere imot her, det kan gå. 3 Sugarbaby var solid i seiersløpet på Klosterskogen tredje sist, og avsluttet bra til tredje etter trafikkproblemer sist.

På de større forslagene tar jeg likegodt med alle 11 startende, minus 10 Antaro som ikke har vist noen ting på evigheter.
Rangering V4-4: A: 12 B: 4-11-9-5-3 C: 2-7-1-8 D: 10

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag