Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 Bjerke: Tengsareid har V75-bankeren
V4/V5 Jägersro:
Herlig galopplunsj i Malmö
Spillsenteret
: Vi har vurdert onsdagens viktigste kamper
Oddssingel FA-cupen: Ipswich må bryte skrekkstatistikk i FA-cupen
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Onsdagen byr som vanlig på galopp til lunsj og V75 Bonus til kvelds. Denne onsdagen er det Jägersro galoppbane i Malmö som er vertskap for galoppen og det er både V4 og V5 på menyen. Bjerke travbane er som vanlig vertskap for V75 Bonus onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om onsdagens galopplunsj på Jägersro. Her er det både V4 og V5 på menyen. V4 er først ut med spillestopp kl 12.20, mens en helt egen V5-omgang først har spillestopp kl 13.55.

Det ble en helt uløselig V64-rekke på Øvrevoll søndag og således er det dobbel jackpot i V64 på Bro Park kommende søndag. Men forrige onsdag ble det solid fulltreff i V4-lunsjen på Bro Park.

Flott V4-suksess på Bro Park onsdag 13. november
Det ble fine penger i V4-lunsjen på Bro Park denne onsdagen. Våre galoppeksperters V4-forslag med innl.pris på kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake pene 6 804 kr.

V-spill med muligheter
Løpene på Jägersro onsdag ser spennende ut. I V4 har vi lyst til å stå godt i de siste avdelingene, som begge er svært åpne. Det betyr at vi er nødt til å gå tynt fra start. 7 Siphon River var meget god i sitt come back etter langt fravær sist, og et liknende løp gjør ham til favoritt i V4-1. Vi garderer kun med 5 Mr Stenson på de flate bongene, en hest som har formen på topp.

Vi har også lagt mye spill på duoen 4 Kazh In og 3 Toshaway i V4-2. Begge har gjort det bra i denne klassen, og nykommerne ser ikke avskrekkende ut. På de tre minste V4-forslagene står vi på disse to i V4-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5 har vi valgt å gå tynt i V5-3, som er et amatørløp. 7 Watch Me Dance og 4 Lomax mener vi imidlertid er et sikkert lås. De var langt foran mange av de samme motstanderne forrige gang. Dessuten er Tina Henriksson og Jessica Vadst de to beste amatørrytterne i Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Toårsløpet i V5-4 har en grei favoritt i 4 Sea the Shadow, men er det flere som har vist kapasitet. 1 Benjie og 6 Djelano kan være et holdepunkt i V5-5, men vi er ikke så glade i å gå tynt i araberløp. Det er ny bane og ny distanse for de fleste, og araberne er mer ujevne enn fullblodshestene.