Herlig galopponsdag


Norsktrente Seventyseven og Carlos Lopez har en bra vinnersjanse i V4-4 på Täby onsdag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Norsktrente Seventyseven og Carlos Lopez har en bra vinnersjanse i V4-4 på Täby onsdag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter varsler om en strålende V4-omgang på Täby onsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En flott onsdag står foran oss og byr på strålende galopp fra Täby galoppbane i Stockholm og en herlig V76-omgang på Bjerke travbane. På Täby venter både V4 og V5, mens Bjerke i tillegg til V76 byr på V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har vært gedigne utbetalinger på galoppene i det siste, og bare i løpet av de siste ti dagene har kun bong kommet helskinnet gjennom. I V5-spillet på Klampenborg for ti dager siden, ble det kun en bong med fem rette og nesten 500 000 kroner i V5-utbetaling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sist torsdag på Øvrevoll ble det også kassautbetaling og 330 391 for seks rette og forsyne meg ble det også nesten uløselig på stordagen på Jägersro sist søndag og vidunderlige 795 550 for seks rette i V64-spillet.

Det er slik det er på galopp og selv om Nettavisens galoppeksperter ikke har vært på disse, har de hatt et strålende år også i 2015. Gutta melder om en vanskelig V4 også onsdag på Täby, og byr på disse vurderingene:

Onsdagens løp på Täby kan bli riktig interessante. Favorittene har lite å gå på mot sine hardeste konkurrenter, så det går an å tro på en bra utbetaling. I V4-3/DD-1 blir 1 The Bloom trolig ganske klar favoritt, men Neuroths treåring 6 Seth er en av flere som kan utfordre ham. Vi bankerspiller 1 The Bloom på vårt minste V4-forslag og i DD, men garderer bredt på de større forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi går heller for en dobbeltbanker i V4-2 på spilleforslagene på Nettavisen og låser dette løpet på 3 Zen Zansai Zaid og 8 Desert Dawn.

Norsktrente 6 Seventyseven har en fin oppgave i V4-finalen (V4-4), men også det løpet er åpent. Siden sistnevnte ikke er blant de mest betrodde på forhånd, prøver vi med ham som luring.

V5 ser en del enklere ut, men også i V5 spiller vi bankerfritt. Niels Petersen har to fine toåringer i V5-1. Det er dog vanskelig å sette dem opp mot de svenske motstanderne, så vi garderer en del. Våre to topphester på hinder, 6 Omoto Sando (V5-4) og 7 Monfalcone (V5-2), skal ut i hvert sitt løp, og begge har en god sjanse.