Herlig galoppsøndag på Täby


Elione Chaves rir mange vinnere for tiden og har flere flotte vinnersjanser på Täby søndag. Foto: Thea Hofossæter.
Elione Chaves rir mange vinnere for tiden og har flere flotte vinnersjanser på Täby søndag. Foto: Thea Hofossæter.

Både i V4-spillet og i V5-spillet ser det svært så spennende ut til søndagens galoppløp på Täby.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V64 Färjestad: Jackpot med 1,2 mill ekstra
V65 Sørlandet:
Frekk banker i sør
Oddstips 1:
Klopp har gjort underverker
Oddstips 2:
Sampdoria til sprek odds
Oddstips 3: Ole Einar aldri for gammel
Oddstips 4: Toni må berge Verona
Oddstips 5: Derby har fått opp farten
Tippetips:
FCK og Solbakken kan få luke
TV-kampene/streaming:
Her er søndagens oversikt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Søndagens meny består av søndagsgalopp med både V4 og V5 fra Täby, og deretter overtar Färjestad med stor jackpotomgang i V64-spillet. Til kvelden er det duket for internasjonal V65 fra Sørlandets travpark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Galoppsuksessen fortsetter
Mandag ettermiddag slo våre galoppeksperter til igjen på Jägersro. Det aller minste V4-forslaget (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 2 821 kroner. Fjerdevalget og 8,6 prosenteren 1 Dat's Pride var deres store objekt og sterkt medvirkende til den flotte utbetalingen.

Nettavisens galoppeksperter hadde en strålende oktober måned og var ikke mye dårligere i november.
Fredag 27/11 ble det fin klaff i V4-spillet på Øvrevoll. Det minste forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 162) satt klokkerent og betalte tilbake pene kr 1 383.

Søndag 15/11 var det V64/V4 på Jägersro, og det var duket for klaff både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

Fredag 20. november ble det flott treff i V4-spillet på Øvrevoll. Det minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 162) betalte tilbake pene 1 378 kroner.

Øvrige høydepunkter i november
Torsdag 12/11 ble det en helt uløselig V65-rekke på Täby, men i V4-spillet ble det igjen klaff for systemspillet. Et andelslag med fire andeler a kr 750 og innleveringspris på kr 2900, betalte tilbake meget hyggelige 16 772 kroner.

Onsdag 11/11 ble det stang ut i V4-spillet på Øvrevoll, men i V5 ble det fullklaff. Det aller minste V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 140) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 495 kroner.

På Täby onsdag 4. november ble det levert meget sterke tips og det aller minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 3 097 kroner.

Vurderinger av Birger og Morten:
V4-spillet på Täby søndag er ikke så enkelt. Vi prøver å låse V4-2 på tre hester på kupongforslagene her på Nettavisen, selv om det er gode motstandere i mot. Da alle de tre øvrige avdelingene er tøffe, tar vi sjansen. Trioen 4 Dallas, 5 Cordella og 2 Mrs Lilly Allen utstyres alle med toppryttere og skal være er bra lås i V4-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dobbeltbanker i V5-4
I V5 er det ingen åpenbar banker. Men i flere avdelinger skiller det seg ut en duo eller trio, som virker sterke. Vi låser V5-4 på hestene 4 Assiaf (bankerspilles på det minste V5-forslaget) og 3 Zayin Shamern.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Luring i V4-4
Mandag vant vår luring Dad's Pride med en svak rad. Søndag tror vi 8 Entillglory kan være en tilsvarende kandidat i V4-4. Vinner de aller fleste løpene i månedene nær jul. Formen er på vei, og i fjor ble det seks seire. Bør med på bongene.