Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bergen: Praktfull V75-omgang på Bergen travpark
V75 lørdag/søndag:
Se V75-sendingene gratis på Nettavisen
Spillsenteret: Vi har vurdert lørdagens viktigste kamper
Tippetips: Tøff bortekamp for King og Bournemouth
Oddssingel Eliteserien:
Lillestrøm vinner hatoppgjøret
Oddssingel PL:
Uforståelig at Everton er favoritter
Oddsdobbel:
Chelsea med oppsiktsvekkende statistikk på Turf Moor

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er naturligvis V75-omgangen på Bergen travpark som er lørdagens klare sportslige og spillemessige høydepunkt. Men som vanlig er det også galopp på menyen og etter at løpene de to foregående lørdagene har blitt avlyst grunnet håpløse baneforhold på Klampenborg, er det godt håp om at lørdagens stevne går som planlagt. I tillegg venter det V65-omgang i Harstad lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om galoppløpene på Klampenborg og her er det både V4 og V5 på menyen. V4 er først ut med spillestopp kl 12.45, mens V5-spillet innledes i V4-4 og har spillestopp 14.00. Nettavisens galoppeksperter har hatt solide treffere i V4-spillet den siste uken og forhåpentligvis er det duket for nye fremganger lørdag.

Femsifret V4-utbetaling på Øvrevoll torsdag 24. oktober
Vår V65-banker Asaks Ambition ble kun nummer tre i sitt løp i V65-4/V4-2 på Øvrevoll denne kvelden, men på de største V4-forslagene var denne dekket opp med 8 Hope And Glory. V4-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 1 440 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 10 343 kr.

Herlig V4-gevinst på Bro Park søndag 20. august
Våre galoppeksperter valgte å dekke opp storfavoritten 2 Privilegadio i V4-spillet og det ble lønnsomt. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 1 872 kr) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 24 153 kr. På Eksperten ble det fullklaff for fire andelslag (alle med fire andeler a kr 500) og dermed nærmere 100 000 kr innspilt i V4.

Lørdag avholdes årets nest siste løpsdag på Klampenborg. Rapportene fra banen er positiv, og de har håp og tro om at løpene kan avholdes. Siden tirsdag har været vært bra, og litt regn lørdag skal banen takle.

V4-spillet ser overkommelig ut med relativt små felter. Spennende blir det å se 2 Sir Churchill i V4-2. Han var i fjor en av Skandinavias tre beste toåringer, men sviktet helt i sommer. Nå er han halsoperert, og er han i full orden, er det snakk om en vinner. Men vi velger å gardere, siden problemene har vært store.

1 My Little Sister i V4-1 blir nok stor favoritt, men vi mener at det er et par interessante luringer i mot.

Dobbeltbanker i V4-4/V5-1
Da er heller duoen 2 New Target og 3 Admiralty Law i finalen en sterk duo. På V5 (V4-4 og V5-1 er samme løp) legger vi alt på den nevne duo. Det er nemlig to knallharde nøtter til slutt i V5, hvor vi gjerne skulle ha fått dekket enda bredere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.