Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Manchester United garderes på midtukekupongen
Spillsenteret: Vi har vurdert onsdagens viktigste kamper
Oddssingel CL: Tottenham går på en smell i Beograd
Oddssingel CL: Manchester City har fullt fokus på Liverpool
V75 Bjerke: To bankere i kveldens V75 på Bjerke
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Onsdagen byr som vanlig på galopp til lunsj og V75 på Bjerke til kvelds. Denne onsdagen er det Bro Park som er vertskap for galoppløpene og det er både V4 og V5 på menyen. Onsdag kveld er det som vanlig en herlig V75 Bonus som venter på Bjerke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det imidlertid heretter handle om galopp og Bro Park. V4 er som vanlig først ute med spillestopp kl 12.20, mens V5-spillet byr på helt egne løp og har spillestopp først kl 13.57.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vrien V4 - lettere V5
Lunsjomgangen på Bro Park onsdag er av blandet kvalitet. V4-runden er ikke av de enkleste og kan gi en brukbar utbetaling. I V4-2 står vi på hester på samtlige V4-forslag. 1 Miss Maybach blir trolig klar favoritt, men vi synes hun bør garderes. Etter en sterk årsdebut har hun ikke fulgt opp bedre enn at vi tror vel så mye på 3 Shepherd Gate. Madeleine Smith har flott på stallen og Shepherd Gate kan ta årets første seier etter ni ganger på trippel. Med på V4-forslagene blir også 4 Aribianranta.

I V5-spillet er det så vidt små felter, at vi tror det ikke det blir det helt store. Med nok en gang dreier det seg om å treffe på hvilke løp man skal gardere bredt og hvor man skal gå tynt. I begge V-spillene er det ingen åpenbar banker som peker seg ut. Det nærmeste er kanskje 1 Midnight Oil i V5-1, som var strålende bak de beste toåringene i siste start og denne bankerspilles på det minste V5-forslaget, men får følge av 2 Outragusandangerous på de øvrige, mens 4 Chinese Emperor får plass på de to største V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.