Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 Bjerke: Gundersen-show i kveldens V75
V4/V5 Jägersro:
Herlig lunsjgalopp på Jägersro
Tippetips
: Ajax jakter nytt eventyr i Champions League
Oddssingel OBOS-ligaen: Aalesund med ellevill hjemmestatistikk
Oddssingel Ligacup: Newcastle kan bli senket av sin egen toppscorer

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En aldeles prakftull derbysøndag er vel i havn og onsdag er det klart for galopp igjen. Det er Jägersro galoppbane i Malmö som er vertskap onsdag og det er både V4 og V5 på menyen. I tillegg er det V75 på Bjerke med herlige klasseløpskvalifiseringer og ubeseirede Hillary B.R. som den store folkebankeren i V75-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men heretter skal det handle om galopp i denne artikkelen og lunsjløpene på Jägersro. Her er det V4 som er først ut med spillestopp kl 12.20, mens V5-omgangen innledes i V4-3 og har spillestopp 13.05.

Det ble moderate utbetalinger i både V64-spillet og V4-spillet på Øvrevoll søndag, men forut for Øvrevollsøndagen, men under lørdagens lunsjløp på Øvrevoll og tidligere samme uke, har det vært en rekke fine utbetalinger og gevinster for Nettavisen.

Herlig V5-klaff på Øvrevoll 17. august
I V5-spillet satt våre eksperters V5-forslag (innl.pris kr 945) klokkerent. 6 IKC Fiction innfridde som banker og store overraskelser i både V5-3 og V5-4, landet V5-utbetalingen på flotte 7 010 kr. Det ble ellers fullklaff for 10 andelslag på Eksperten.

Solid også i V4 på Øvrevoll 17. august
I V4-spillet ble det også flotte gevinster. Men i denne spillformen måtte våre eksperter opp på sitt største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1960) for å fire rette. utbetalingen i V4 landet på storfine 14 433 kr. På Eksperten ble det fullklaff for tre andelslag.

Herlig V5-suksess på Bro Park onsdag 21. august
Det ble ingen gevinst i en vrien V4-omgang denne onsdagen, men i V5-spillet ble det suksess. V5-forslaget på kr 1440 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 11 385 kr. På Eksperten ble det fullklaff for tre andelslag.

Strålende tips i Århus søndag 18. august
Nettavisens galoppeksperter tok virkelig for seg under V5-løpene i danske Århus søndag ettermiddag. V5-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 432 satt klokkerent og betalte tilbake 6 661 kr. V5-omsetningen var ikke høyere enn på 153 723 kr. Det var 15 kuponger som kom helskinnet gjennom og av disse hadde Nettavisen 13 av dem og gjorde altså bortimot rent bord.

Herlig V4-klaff også i Gøteborg søndag 18. august
Litt tidligere denne søndagen var det også V64/V4 i Gøteborg. Ingen spillere maktet seks rette i V64, men i V4 ble det annerledes. V4-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 448 satt klokkerent og betalte tilbake pene 3 515 kr.

Over 100 i odds i DD-spillet søndag 18. august
Også i DD-spillet ble det fullklaff. Storoutsideren 13 Justice Focused var et 9. valg i V64-spillet, men våre galoppeksperter hadde ranket denne som 4. valg. Kombinert med DD-bankeren 2 Dardenne i DD-2 endte DD-oddsen på 109,62 i odds. De som fulgte Nettavisens minste DD-forslag (innl.pris kr 200) kunne således kvittere ut herlige 5 481 kr.

Spennende på Jägersro
Både V4 og V5 er utfordrende på Jägersro onsdag. V4-3 og V4-4 inngår også i V5 som V5-1 og V5-2, og dette er to åpne løp. Vi har tatt stilling i V4-3/V5-1 for duoen 2 Lads Order og 3 Martin. Førstnevnte er en treåring som møter eldre hester for første gang. Men han har holdt godt følge med Es Raco, som kanskje er Skandinavias raskeste treåring. Martin løper litt ujevnt, men utvikler seg hele tiden. Sist var han klart foran flere av onsdagens motstandere. 2 Lads Order er vårt førstevalg dog og blir også vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V4-1 var vi inne på å gi vår tillit til 4 Hot Chocolate. Han var knallgod toer på den svenske Derbydagen, og en slik innsats rekker langt. Men etter mange ritt med Jacob Johansen, er det nå en urutinert lærling på ryggen. Så da ble han et førstevalg, men ikke en banker.

De tre siste løpene i V5 er to løp i den lavere klassen, samt et åpent toårsløp. Vi tror det kan rekke med trioen 2 Kissnfly, 4 Nathaniella og 5 Stella Grande i V5-3. De står fint til, samtidig som de øvrige har vist fint lite. Men generelt er dette en veldig åpen V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen