Herlig onsdagsgalopp på Täby


Eddwina (her under et løp på Øvrevoll med Carlos Lopez på ryggen) er Nettavisens luring i V4-4 på Täby onsdag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Eddwina (her under et løp på Øvrevoll med Carlos Lopez på ryggen) er Nettavisens luring i V4-4 på Täby onsdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Onsdagens galoppstevne på Täby byr både på en utfordrende V4 og V5-omgang og Nettavisens galoppeksperter er i superform.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V76 Bjerke: Gundersen leverer igjen
Oddstips 1:
Mourinho har ikke råd til å tape denne
Oddstips 2:
- Müller er bedre enn Lewandowski
Oddstips 3:
Barcelona dundrer ut av startblokkene
Tippekupongen:
Arsenal har poengsjanser mot Bayern

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En ny herlig trav- og galopponsdag står for tur, og som vanlig er det galoppen som har V4-løpene og Bjerke som styrer showet på kveldstid med V76. Täby er banen som har V4 og V5-løpene fra Sverige på ettermiddagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter har gjennomført en strålende oktober måned og her er noen av høydepunktene:

På Øvrevoll sist fredag (30. oktober) kom kun 11 kuponger helskinnet gjennom V5-spillet og fem av disse hadde Nettavisen. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 22 122 kroner.
Alle fem var andelslag på Eksperten og var hhv:
3 stk andelslag komponert (fire andeler a kr 500)
2 stk systemspill (fire andeler a kr 750)

Også i V4-spillet ble det meget flott uttelling. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 6 311 kroner.

Sist onsdag (28. oktober) ble det bra treff på Täby. I V4 måtte riktignok våre eksperter opp på forslaget på kr 1440 for å fange fire rette som ga småpene 5 502 kroner i utbetaling. I DD-spillet ble det flott klaff og hele 14,92 i odds. I V5-spillet ble det klaff for det aller minste forslaget (innl.pris kr 168) og pene 1 271 kroner i utbetaling.

Fredag (9. oktober) ble det strålende treff i både V4-spillet og V5-spillet på Øvrevoll. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner.

Søndag 4. oktober ble det også strålende klaff i V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner.

Vurderinger til V4/V5-løpene på Täby onsdag:
Vi står foran en V4 av det krevende slaget. Særlig er de to siste avdelingene åpne.Vi har måttet gjøre et et valg, og til slutt falt vi ned på 10 Addictive Star og 11 Caravelle i V4-2 . Sistnevnte er i sitt livs form, mens Addictive Star møter et billigere lag enn han pleier og denne blir også vår DD-banker. Dermed føler vi at vi får dekket opp ok i de tre øvrige løpene, og det kan trengs.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Som luring velger vi 2 Eddwina i V4-4. Vant tre løp på Øvrevoll i fjor og er nå nede på formtall 65. Trener bra og kan overraske i en vidåpen V4-4.

Bankerfri V5
I V5 er det også åpent og vi spiller bankerfritt. Trolig blir det Niels Petersen i V5-1, og mest sannsynlig med en av Energia-hestene Colonial eller Eroi. Ellers er det to toårsløp med flere ubeskrevne blad, et maidenløp hvor de fleste har startet lite, samt et åpent amatørløp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

To ganger to i starten
Vi prøver med to løp med dobbeltbanker. 2 Energia Colonial og 5 Energia Eroi  i V5-1,  samt 4 Latzimas og 8 Spirit River i V5-2. Disse to har levert sterke løp mot flere av de beste i årgangen, så de øvrige må være bra for å slå vår duo.