Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Åby: Millionomgang med Olympiatravet
Tippetips: Svært spillbar lørdagskupong
Oddssingel PL: Londons beste lag leverer igjen
Oddssingel PL: Cardiff trenger virkelig en trepoenger
Oddsdobbel: Hjemmedobbel til 3,46 i odds

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

På lørdag smeller det virkelig med ÅRETS HITTIL BESTE V75-OMGANG! Vi skal spille sammen med våre svenske venner til Åby, og det betyr en enorm omsetning hvor du altså kan vinne formidable 28 millioner! Hovedløpet denne lørdagen er naturligvis Olympiatravet med verdensstjernen Propulsion i kamp mot blant annet vår egen Cokstile. Vinneren her kan stikke av med hele 1,5 millioner. Men i tillegg til storløpene på Åby, skjer det betydelig mer lørdag. På Klampenborg er det klart for sesongstart og Danmarks hovedarena for galopp byr på både V4 og V5-spill. Lørdag kveld er det så klart for internasjonal V65 fra Sørlandets travpark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter har innledet galoppsesongen 2019 på ypperlig vis og kunne notere seg for nye suksesser på Øvrevoll torsdag.

Ny deilig systemklaff i V5-spillet på Øvrevoll torsdag 25. april
Det ble alt annet enn lettløst under torsdagens sesongdebut på Øvrevoll. I V5-spillet kom kun ti kuponger helskinnet gjennom. To av disse var Nettavisens systemspill (fire andeler a kr 750). Utbetalingen i V5 stoppet på flotte 19 879 kr.

Flott klaff også i V5-spillet på Øvrevoll torsdag 25. april
Også i V4-spillet ble det favorittfritt. Våre galoppeksperter måtte imidlertid opp på sitt største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1 760). I V4 ble utbetalingen på pene 6 968 kr.

16 385 kr tilbake i V4 på Bro Park søndag 14. april
Det ble flott klaff for V4-systemet på Bro Park denne søndagen. Fire andeler a kr 750 og innl.pris på kr 2 926 endte med fire rette og flotte 16 385 kr i utbetaling.

Flotte gevinster på Bro Park også søndag 7. april
Nettavisens galoppeksperter hadde også flotte tips til V64/V4-løpene på Bro Park 7. april. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 1920 kr) satt som et skudd og V4-utbetalingen endte på herlige 24 995 kr. I V64-spillet var det nære storeslem for systemspillene (fire andeler a kr 1000 og 20 andeler a kr 200). Ingen spillere fikk seks rette, på systemspillene var alle vinnerne markert, men dessverre fikk vi ett poeng for mye. Systemspillene inneholdt fire femmere (1 120 kr for fem rette) og 70 firere (66 kr for fire rette) og betalte tilbake 9 100 kr.

Klampenborg starter sesongen
Lørdag er det klar for årets første løpsdag på idylliske Klampenborg. Hele 94 hester er starterklært, og det blir spennende å se årets første gressløp i Skandinavia. V4 starter først med spillestopp kl 12.45. V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 14.05.

Mulig banker i V4-1
I V4-1 blir 3 Stormy Ocean vår favoritt. Han gikk et flott løp på Jägersro for et par uker siden. Da hadde ikke Stormy Ocean siden 2017. Går han like bra også denne gang, tror vi på seier. Har gått sine to beste løp på gress, så underlaget går fint. Vi bankerspiller 3 Stormy Ocean på det minste V4-forslaget, men det er ikke alltid hester med så lang pause presterer like bra i start nummer to. Derfor tar vi med 5 Alberone og 6 Jubilance på de øvrige V4-forslagene.

Bankerfritt i V5
Noen V5-banker finner vi ikke, selv om mange nok prøve 4 Christmas i V5-3. Han gikk noen strålende løp i Irland i fjor og endte opp med et formtall på 94. For oss er det kun en sterk motstander, nemlig 1 Nipizzano. Trener Marc Stott er full av lovord om ham, og trener Flemming Velin (som trener Christmas) har mange ganger skuffet med hester som kommer fra de britiske øyer til Danmark. Disse to hestene skal være et sikkert lås i V5-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ellers er det nok av fallgruber, så det blir temmelig sikkert en fin utbetaling både i V4 og V5.