Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Hagmyren: Stor jackpotomgang med ca 4 mill ekstra
V64 Bro Park:
Dobbel jackpot med 997 946 SEK ekstra
V65 Sørlandet: Internasjonal V65-omgang med stor omsetning
Tippetips: Full tillit til Molde på søndagskupongen
Oddssingel Eliteserien: Haugesund er en møkkaby for VIF
Oddssingel Eliteserien: Bodø/Glimt mener alvor
Oddsdobbel: Molde med eventyrlig statistikk hjemme mot Brann
Oddssingel U21-EM: Vi tror Tyskland vinner finalen
Overgangsvinduet
: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Søndag er det store jackpotter i både V64 og V75 i Sverige. På Bro Park er det dobbel jackpot i V64-spillet med hele 977 946 SEK ekstra i sekserpotten. På Hagmyren er det hele 3 967 830 SEK ekstra i sjuerpotten i søndagens V75-omgang der det kun er kaldblodsløp på menyen. I tillegg er det herlige galoppløp på Klampenborg med både V4 og V5 på menyen og søndag kveld varter så Sørlandets travpark opp med en flott internasjonal V65-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om løpene på Klampenborg der det ble slik suksess forrige lørdag. V4 er først ut med spillestopp kl 13.00, mens V5-spillet innledes i V4-3 og har spillestopp kl 13.50. Nettavisens galoppeksperter leverte ellers strålende tips til V5-løpene i Gøteborg forrige søndag, til V4-løpene på Klampenborg forrige lørdag hadde også fine treffere til Jägersro sist onsdag.

Herlig V5-klaff i Gøteborg søndag 23. juni
Denne søndagen ble det herlig fullklaff i V5-spillet. V5-forslaget på Nettavisen med innl. pris på kr 900 satt som et skudd og betalte tilbake flotte 9 235 kr.

936 kr ble til 10 742 kr i V4 på Klampenborg lørdag 22. juni
Våre galoppeksperter traff meget bra med tipsene denne lørdagen. V4-forslaget med innl.pris på kr 936 satt klokkerent og V4-utbetalingen ble på meget flotte 10 742 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Heldekk i riktig løp i V4 onsdag 19. juni
I V4-spillet på Jägersro onsdag 19. juni, helgarderte våre eksperter V4-3 der omgangens aller største favoritt var. Det viste seg helt korrekt. 9. valget 5 Mystic Town vant. V4-forslagetNettavisen med innl.pris på kr 936 satt klokkerent og betalte tilbake pene 3 673 kr.

Dobbeltbanker i V4-1 på Klampen
I V4-1 tar vi sjansen på at 8 My Shy Girl og 1 Hongkong Ace er et bra lås. Trener Bent Olsen snakker svært pent om sistnevnte, men han skal være en del forbedret for å slå My Shy Girl.

Toppløp i V5-3
Pokalløb er det store oppgjøret på Klampenborg søndag. Løpet går som V5-3 og er et flott felt på seks hester. Det er relativt sjelden at danske trenere har hester seg mot de beste svenske og norske hestene, men det er i ferd med å endre seg. 2 Learn by Heart vant Stockholm Stora for to uker sider, og der ble det tredobbelt dansk. 4 Coat of Arms og 6 Giuseppe Piazzi er også topphester, og de tre andre er heller ikke dårlige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ellers tror vi at 1 Prince Charming i V5-4 og 4 Vejovis i V5-5 er riktige favoritter. Motbudene heter i første rekke henholdsvis 6 Why Not og 3 Frost. Derimot kan de to første avdelingene være litt lure, særlig er V5-2/V4-4 en åpen affære.