Herlig V4-galopp fra Jägersro


Oliver Wilson (vinner V4-3 på Øvrevoll 4. oktober med overraskelsen Date With Dynamite) rir Nettavisens favoritt i V4-1 på Jägersro onsdag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Oliver Wilson (vinner V4-3 på Øvrevoll 4. oktober med overraskelsen Date With Dynamite) rir Nettavisens favoritt i V4-1 på Jägersro onsdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Onsdagens V4-galopp fra Jägersro er som vanlig utfordrende og det ligger fine penger i luften.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V76 Bjerke: Hamre har bankeren
Oddstips 1:
City fortsetter maktdemonstrasjonen
Oddstips 2:
Drømmeutgangspunkt for PSG
Oddstips 3: Festen fortsetter med Griezmann
Langskudd
: Nå eller aldri for Malmö

TV-kampene: Slik ser du Europa-festen på TV

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende onsdag står foran oss med V4/V5-galopp fra Täby, og en sedvanlig jhøyinteressant V76-omgang fra Bjerke travbane. til helgen venter dobbel jackpot i V75 her hjemme fra Sørlandets travpark, det er ekstra V75 fra Solvalla søndag og både lørdag og søndag er det solide jackpotomganger i V65-spillet fra hhv Harstad (lørdag kveld) og Biri (søndag kveld).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter har levert strålende tips de siste ukene, ja egentlig i hele 2015. Spesielt på Øvrevoll har det klaffet bra i det siste.

Nå ble det riktignok ikke fullklaff for Birger og Morten under den store jackpotomgangen i V64-spillet på Täby søndag. Megasjokket 7 Neumanthes (markert på 0,3 prosent i V64-2) er årets største galoppoverraskelse og helt umulig å fange, dersom man ikke lukker øyene og spiller heldekk.

Flotte gevinster i oktober ellers
Onsdag (14. oktober) måtte de riktignok ty til systemspill (fire andeler a kr 750) for å fange fire rette, men utbetalingen ble uansett solide 10 956 kroner.

Fredag (9. oktober) ble det strålende treff  i både V4-spillet og V5-spillet. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner.

Søndag 4. oktober ble det også strålende klaff til V4-spillet. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner.

Vurderinger til V4-løpene på Jägersro onsdag:
En ganske så vrien V4-omgang venter på Jägersro onsdag. Vi går relativt tynt i de to første løpene, mest fordi de to siste avdelingene er meget åpne.

Dobbeltbanker i V4-1
En av de beste treåringene i svensk galopp heter 5 Nile City. Sist gikk han dødt løp med Mrs Loreen, hoppa som aldri har tapt på hjemmebanen Jägersro. Men Nile City er litt for ujevn til at vi tør å stole på ham. Han var for eksempel klart slått i Derby av 7 Thewaytoyou, som da var toer bak Bokan. Thewaytoyou har siden gått mot den eldre eliten uten hell, nå er motstanden mer passende. Vi mener bestemt at en av disse to gjør opp om seieren og spiller dobbeltbanker på 5 Nile City og 7 Thewaytoyou i V4-1.

Dobbeltbanker også i V4-2
Også i V4-2 skiller noen hester seg litt ut. Petersen-duoen 3 Energia Colonial og 5 Energia Eroi står begge på filialen i Malmø. De har et fint løp her, men har slitt med 2 Catch the Cider. Vi bankerspiller 2 Catch The Cider i DD-spillet, men tar også med 3 Energia Colonial i V4. da vi tror denne er den beste av de to Petersen-hestene i V4-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Garder bredt i V4-3
De to siste avdelingene er høyst krevende. Her er det ikke lett å stryke hester. I V4-3 blir 5 Winterzeit nokså klar favoritt etter flere fine løp i høst. Vi betaler for fire hester på de to minste V4-forslagene i V4-3 og spiller åtte hester på det største forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle i bånn
V4-4 ser vidåpen ut på forhånd, og her betaler vi for samtlige 14 startende på de to største forslagene.