*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig V4-lunsj fra Sverige

Ove A Lindqvist er aktuell i dagens lunsjomgang. Roger Svalsrød_hesteguiden.com

V4-lunsj på glattisen i Skellefteå! To vidåpne løp hvor det kan skrelle til! Vi jakter en flying start på uken! Du tar vel rygg?

28.01.19 18:57

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Mantorp: Dobbel V64-jackpot med over 1,9 millioner ekstra
V65 Klosterskogen: Høitomt har bankeren
Oddssingel Serie A:
Genoa har solgt seg til trøbbel
Oddsdobbel: Mandagsdobbel til nesten fem ganger innsatsen
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lerum tømte V5-lukene i Bergen 24. januar! Hvor mange femmere fikk du?
Det ble EKSTREMT favorittpreget i V65-spillet denne torsdagen, og akkurat det var ikke mye å skrive hjem om. I V5-spillet gav det imidlertid langt bedre betalt, og der suste dessuten ALT av bonger inn! Undertegnedes MINSTE V5-bong til Kr.224 satt som spikret, og betalte ut meget fine Kr.2 574,-. Hvor mange femmere fikk du?

Leirvåg med knallsterke V75-tips på Bjerke 23. januar!
Det ble solid klaff under V75-løpene på Bjerke onsdag. V75-forslaget med innleveringspris på Kr.945 satt som støpt og betalte tilbake flotte Kr.10 204. Leirvåg lanserte Global U. Newerknow som sin V75-banker og hadde solide vurderinger i de øvrige løpene også. Match Queen (5-valg / 6,4%) var feks rangert som andrevalg. Var du med på moroa denne kvelden?

Lerum med nye supertips - Kr.392 ble til Kr.10 512 på Forus 21. januar!
Den ene gevinsten avløser den andre for tiden, og ikke noe er bedre enn akkurat det. På Forus denne tirsdagen var det i V5-spillet vi gjorde det skarpt, og den mellomste bongen på Kr.392 betalte ut knallfine Kr.10 512,-. SUPERSJOKKET Himalaya (5-valg - 6,8%) ble det varslet for (var med på kun to hester), og det ble det også for Thai M. Share (6-valg - 9,6%) som vi trodde hardt på!

Lerum med kanontips i V75-spillet til Örebro 20. januar!
Tipsformen til undertegnede holder seg på et bra nivå, og vi holdt nesten på å gjøre det helt store under V75-omgangen søndag. Etter at jeg ikke var fornøyd med tipsene på Bjerke lørdag var det derfor deilig å slå tilbake allerede dagen etter. Bongen til undertegnede på Kr.960 fikk dog kun tre seksere, men trøstegevinsten ble mildt sagt SOLIDE Kr.14 736,- Sato innfridde som dagens HERLIGE V75-banker, mens godbiter som Icanhearyou og Omay Southwind stod først på ranken!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Skellefteå sparker i gang en ny uke med en V4-omgang på isen. Det er meldt ned mot 20 minusgrader, og dette vil være krevende for de aktive. Spesielt de to siste løpene er svært åpne, og ingen skal bli overrasket om det kommer et par ordentlige skreller i denne omgangen. Vi skal til lukene med følgende:

Vi åpner med en banker:
V4-1 : 3 Backegubben –
Har et gaveløp foran seg i innledningen, og den er normalt totalt overlegen disse om det ikke skjer noe spesielt underveis. Den var solid i nederlaget sist (24,7/700m), mens den nest sist så helt enorm ut i kulissene etter å ha feilet seg bort før bilen slapp feltet. Går ned flere klasser når det gjelder motstand nå, Björn Karlsson har full form på hestene sine, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt!

V4-2 : 3 Vidar Caprese – Ser ut til å bli glemt her, og den hadde kun 4,3% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset. Er imidlertid i toppform, og den spurtet veldig oppløftende når lukene kom sist. Var ikke tom over mål, og den fikk et pluss i kanten av oss. Plasseres helfrekt foran storfavoritten 8 Global Ultimate.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 1 Sofarsogood – Har det blitt veldig feil for to ganger på rappen nå, og raden er derfor ikke den beste. Er dog ikke verst på sitt beste, den har fått seg en liten pause, og kommer nå ut i svært overkommelige omgivelser. Plasseres først, men her er det VIDÅPENT, og en bred gardering trenger ikke å være feil…

V4-4 : 3 So Gå Imponera – Fikk maks sist, mens den var ordentlig oppløftende på isen nest sist. ELSKER ISBANE, og den pleier å levere som best når den får gå på isen. Her har den drømmebetingelser, og den burde dukke opp på foto i et løp som dette. Settes knepent først i et ellers veldig åpent oppgjør.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.