*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig V4-lunsj fra Sverige

 

On Track Piraten og kusk Joseph Verbeeck. Tirsdag kjører Rikard N. Skoglund. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Superhest innfrir? Storskrell er god nok i massevis! Vi jakter Hagmyren med nye godbiter tirsdag! Lunsjopptur i vente?

17.09.19 19:26

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Forus: Spennende V65-kveld på Forus
V64 Solvalla: Årets fineste V64-omgang på Solvalla
Oddssingel CL: Liverpool lever godt med uavgjort
Oddssingel CL: Sjelden mulighet for Dortmund
Målscorerspill CL: Håland skal erobre Europa
Spillsenter mandag: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenLerum med supertips på Färjestad 9. september - kr 960 ble til kr 16 879!
Undertegnede var på hugget under V64-omgangen på Färjestad, og det meste satt som det skulle. Odds Indicator innfridde som en banker av STÅL, og Global Skipper (2-valg) samt Neslands Trine (5-valg) stod først på ranken. V64-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 960 satt som den skulle, og betalte ut knallfine 16 879 kr.

Det er Hagmyren som står for dagens V4-lunsj, og det er en FIN omgang vi har foran oss. Størrelsen på utbetalingen bestemmer 5 On Track Piraten i V4-2, men selv om den skulle vinne så skal man huske på det som skjedde på Bjerke i storløpshelgen hvor Hillary BR vant og likevel betalte V4 ut store penger. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 7 Justus NA – Det er et relativt klart skille på hestene i innledningsløpet, og trolig er dette litt enklere å løse enn hva flere tror. Vår ide har vært ute i tøffe omgivelser, er noe billigere ute, og kommer nå tilbake etter en liten pause. Har blitt behandlet i oppholdet, og vi forventer en bra prestasjon direkte. Vår ide.

V4-2 : 5 On Track Piraten – Hadde vunnet dette med et gjesp i normal form. Har dog ikke prestert helt på topp på slutten, og formen er nok ikke som aller best. Kan dog få økt selvtillit mot en overkommelig gjeng som dette, og denne hedershesten er en veldig motivert favoritt som også vi tror mye på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 13 Mister Selfie – Er en banker for de som ønsker å spille frekt/gå tynt i et løp som ellers mange kommer til å gardere bredt. Har superform i kroppen, og den gikk et strålende løp etter tidlig galopp sist. Ohlsson opp nå er spennende, og denne står soleklart først på vår rank.

V4-4 : 14 Quality Tilly – Gir vi en siste sjanse denne tirsdagen. Har galoppert seg bort i begge løpene etter den skiftet regi, og formen er usikker. Har dog OVERKAPASITET i et løp som dette, og i fjor radet den for eksempel opp med strålende innsatser. Duger i massevis om den bare skikker seg, og den er verdt et forsøk som veldig lite spilt. Her er det imidlertid åpent, og en bred gardering trenger ikke å være feil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag