Herlig V4-lunsj på Jägersro


Christoffer Eriksson er aktuell i dagens V4-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Christoffer Eriksson er aktuell i dagens V4-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Jägersro byr på en åpen, og spennende lunsjomgang tirsdag! Vi byr på hete objekter i jakten på tusenlappene! V4-opptur i vente?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V75 Momarken: Enorme summer i spill på lørdag
Oddstips 1: Manchester United har full kontroll
Oddstips 2: Cardiff er i eventyrlig form
Nettavisens tabelltips: Slik ender Eliteserien - ifølge oss

Årets første riktige SUPERUKE venter, og her er det spekket med høydepunkter! Det største høydepunktet skjer naturligvis lørdag hvor det er en INTERNASJONAL V75-JACKPOTOMGANG på Momarken. Her ligger det enorme 17 539 688 ekstra i sjuerpotten, og løpene er i gang kl.16.20. Allerede i dag smeller imidlertid Solvalla i gang med ukens første høydepunkt, og her er det altså JACKPOT i V64-spillet. Hele 1 152 127 ligger ekstra i sekserpotten. Forus byr også på V65-jackpot, og her ligger det 463 317 ekstra i sekserpotten. På Bjerke i morgen er det JACKPOT i V76-spillet, og her finnes det 1 185 655 ekstra i sjuerpotten. Som om ikke dette var nok så er det også JACKPOT i V75-spillet til Gävle søndag, og her er sjuerpotten fylt opp med 3 207 611 ekstra!

Lerum med supertips på V75 i Sverige 4. mars!
Undertegnede serverte knallsterke V75-tips til løpene på Umåker søndag 4. mars! Tzarina (2-valg / dobbelt a-valg), Tangen Haap (2-valg), Dusktodawn Sisu (vår V75-banker), Rorri Bris (3-valg), og Rally Funny (4-valg / vår DD-banker) stod alle først på ranken! Vårt mellomste V75-forslag på Kr.864 satt som et skudd, og betalte ut meget solide Kr.30 705,-.

Når kommer V64-suksessen i mars?
Untertegnede har startet V64-året på en bra måte. I januar kom høydepunktet den 23. januar på Solvalla hvor V64-bongen på Kr.960 betalte ut solide Kr.23 024,-. På Jägersro 13. februar var det duket for en ny opptur, og det var systemene våre det klaffet for her. Vårt største system (fire andeler a Kr.1 500) betalte ut Kr.18 259, mens vårt litt mindre system (fire andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.17 554,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jägersro byr på en knallfin lunsjomgang denne tirsdagen, og det er en omgang vi virkelig liker. De helt klare bankerne finnes ikke, og vi blir alt annet enn overrasket om dette gir godt betalt. I DD-spillet, og på den lille V4-bongen banker vi 5 Kung Edward frekt!

Sjekk ut følgende:

V4-1 : 9 Tadpole – Innledningsløpet er veldig jevnt blant flere, og det lukter dessuten tempo da flere i første rekke er meget kjapp ut. Draget vårt er en hest vi holder høyt på kapasitet, og den er for fullt på vei tilbake etter et lengre avbrekk. Har gjort klart bra løp på slutten, men har ikke hatt de nødvendige marginer med seg, og dermed har den ikke fått vinne. Nå står den spennende til for å smyge med, sporet passer perfekt, og den blir skummel med tempo. SE OPP!

V4-2 : 9 Arapaho Ghostdance – Nytt spennende sprintløp, og en ny vinner som står interessant til for å smyge med. Denne 4-åringen er et løfte, og i sitt siste løp i fjor var den brenngod fra dødens på en såpass bra hest som Roddick Broline. Gjør nå en knallspennende årsdebut, og vi blir alt annet enn overrasket om den bare bomber ned denne overkommelige gjengen direkte. MÅ BARE PRØVES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 5 Kung Edward – Skal normalt bare vinne dette på klassen direkte etter pausen, og det er ingen tvil om hvem vi tror klart mest på. Kung Edward var ikke langt fra å kvale til Derby i fjor, og den gikk flere sterke løp mot noen av de beste i årgangen. I sitt siste løp før den fikk pause var den klin overlegen på en knallgod tid. Møter på en særdeles overkommelig gjeng i årsdebuten, og vi tror på en topp mulighet! BANKES PÅ DD!

V4-4 : 10 Maverick Dream – Avslutningsløpet er småskummelt, og her kan det skrelle til. Ideen som vi går for er klart bedre enn raden, og nå sist feilet den som skummel i den siste svingen. Kom strålende tilbake nedover oppløpet, og den hadde krefter igjen over mål. Kusken er ikke den beste, men med klaff må Maverick Dream være HET. SE OPP!