Herlig V4-omgang i Halmstad


Johan Untersteiner kjører et par favoritter mandag.
Johan Untersteiner kjører et par favoritter mandag. Foto: hesteguiden.com

Sjokk som har gått ok i kulissene de siste gangene! Frekt objekt som er billig ute! Godbit med flott kapasitet! Vi er klar for en topp start på uken!

Sportspills meny mandag:
V65 Drammen:
Herlig jackpot med 436 821 ekstra
Oddstips 1: Fredrikstad kan nå playoff
Oddstips 2:
Nedturen fortsetter for oppkomlingen

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!
* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess for siste info bongene!
På Eksperten så byr vi på siste info bonger. Søndag 4. oktober så satt ALLE våre siste info bonger på Sørlandet, og Romme. Bongene kostet fra Kr.500 (4x125 / 5x101) til Kr.2 000 (4x500). På Romme betalte bongene ut fra Kr.4 151 til Kr.4 760. På Sørlandet betalte bongene ut fra Kr.3 865 til Kr.4 093,-. Du sjekker vel ut våre siste info bonger på Eksperten!?

Halmstad byr på en spennende V4-omgang denne mandagen, og det er ikke helt lett å være spiller. Vi spiller uten banker, og dette er dagens objekter:

V4-1 : 14 Dolce Vici (7%) – Ligger i skorpen, og den er klart bedre enn raden. Hadde alt av marginer imot seg sist, mens den var tapper etter et upassende opplegg nest sist. Går mandag ned en klasse, og klaffer det bare litt på veien nå, ja, da burde den være med å kjempe om det. Prøves som et frekt drag i innledningen!

V4-2 : 10 Shogun DK (18%) – Kom ut etter en lengre pause sist, og ifølge trener Mikael Pilenberg så var den ikke satt opp for løpet. Når lederen feilet i det nevnte løpet så ble den en overlegen seier, og på klokken stod det 11,5 s 800m. Skal normalt sett ha gått fremover med denne blåseren i kroppen, og kommer den seg bare rundt uten feil, ja, da skal sjansene være meget gode. SPILLES!

V4-3 : 5 Return Ticket (4%) – Er en bra hest for klassen, og den har her en passende oppgave foran seg. Har gått OK i kulissene de siste to gangene, og med klaff mandag, ja, da skal ingen føle seg trygge. Kan overraske, og vi roper et varsko!

V4-4 : 10 Surinam FH (6%) – Ny hest som vi er bedre enn raden, og som må tas på alvor. Ble bortkjørt sist når Pilenberg stakk unna, og lagde åpning for hesten i rygg leder. Gangen før så holdt den klart bra etter et ikke helt optimalt opplegg. Her er den helt riktig ute i grunnlaget, og har kusken en bedre dag i vognen enn sist, ja, da kan det være duket for revansje! OBS!