Herlig V4-omgang til lunsj


Ulf Ohlsson er aktuell i dagens V4-lunsj. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson er aktuell i dagens V4-lunsj. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Favorittene har ikke akkurat levert stabilt bra, og flere av de er fort i trøbbel i dagens V4-omgang. Vi byr på et mulig superobjekt i finalen...

Sportspills øvrige onsdagsmeny: 
V76 Bjerke: Seiersmaskinen lar seg ikke stoppe
Oddstips 1 CL: Ronaldo må vise vei for Real Madrid
Oddstips 2 CL:
Liverpool må gjøre jobben i Portugal
Tippetips:
Knalltøft for FCK og Solbakken
OL kombinert
: Tyskerne er alltid best når det gjelder
OL skiskyting: Hvem skal stoppe Dahlmeier?
OL skiskyting: Marte er Norges fremste medaljehåp
OL Pyeongchang: Her er programmet for vinter-OL

Systemfullklaff i V64-spillet på Jägersro 13. februar!
Untertegnede har startet V64-året på en bra måte. I januar kom høydepunktet den 23. januar på Solvalla hvor V64-bongen på Kr.960 betalte ut solide Kr.23 024,-. På Jägersro 13. februar var det duket for en ny opptur, og det var systemene våre det klaffet for her. Vårt største system (fire andeler a Kr.1 500) betalte ut Kr.18 259, mens vårt litt mindre system (fire andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.17 554,-.

Strålende V65-mandag på Leangen 12. februar!
Det mellomstore V65-forslaget (Kr.960) til Kurt Leirvåg satt igjen med fem hester i V65-6 på Leangen, men dessverre ble Gikling Lomeo tatt ned oppunder mål av storoutsideren Søyset Kaiser (9-valg). Utbetalingen for seks rette ble dermed gedigne Kr.118 200, mens det ble spreke Kr.1 493 for fem rette. Således ble det pene Kr.7 465 tilbake på V65-forslaget til Kr.960,-. Systemspillet (fire andeler a Kr.1000) hadde markert for supersjokket Søyset Kaiser i V65-6, men der ble det ett poeng for mye, og en "trøstegevinst" på Kr.17 916.

Syv V75-andelslag med fullklaff på Forus 10. februar!
Det ble fullklaff for totalt SYV ANDELSLAG fra undertegnede på Eksperten denne lørdagen, og disse betalte ut fra Kr.15 652 til Kr.16 549. Prisene på disse andelslagene var på Kr.1 500 (fem andeler a Kr.300), og opp til Kr.3 600 (fire andeler a Kr.899). I V4-spillet på samme bane ble også fullklaff på V4-bongen til Kr.420, og den betalte ut Kr.2 597,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergsåker byr på en herlig V4-omgang onsdag, og det er en omgang med et bra potensial. Store felt, ikke spesielt stabile favoritter, og ingen skal bli overrasket om dette betaler ut meget bra. Vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : Trönö Odin – Er den beste hesten i feltet, og feilfritt skal sjansene være meget gode mot en overkommelig gjeng. Har flydd ut i pausen, og selv om det er fine rapporter på den så er det klart at det alltid er noe usikkert på hvordan den kan reagere i løp første gangen ut. Motivert, men… 12 Åli Tösen – Er en annen grunnkapabel hest som kommer ut etter pause. Den har fart/kapasitet til å kjempe helt der fremme, og med Ove A opp er den tidlig på vår bong. Disse to skiller seg ganske klart ut i et ellers meget åpent løp.

V4-2 : 1 Your Forever ÅS - Vidåpent P21-lopp, og her kan en bred gardering være smart. Vår ide debuterte for ny trener sist, og den så faktisk ganske fin ut. Feilet ca 900m fra mål, men det var ikke hesten sin feil. Står meget spennende til på strek her, og leverer den på sitt beste blir den alt annet enn enkel å fange på en oppjaget sprint. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 12 Highland Park – Er best i denne sportrappen, og den gikk et klart bra løp som toer bak kanonen Weekend Fun sist. Sporet trekker imidlertid ned, og det er opplagt en sjanse for at den havner på vingel. Skal stå først på ranken, men det er ingen hest vi tør å banke fra spor 12 i en sportrapp.

V4-4 : 15 Mellby Entre – Spennende finale, og her kommer omgangens beste objekt ut. Mellby Entre har gjort to løp etter pause, og den har varslet vinnerform ved begge anledninger. Den var solid etter galopp nest sist, mens den nå sist var kolossalt tapper i et løp hvor det ble aldeles feil for kusken. Klaffer det bare litt bedre på veien nå, ja, da skal normalt mulighetene være gode. SKAL MED PÅ ALT!