Herlige objekter i V4-spillet

Jorma Kontio kjører en av dagens store favoritter i V4-spillet. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører en av dagens store favoritter i V4-spillet. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Nå er det slutt på uturen, og da skal favoritten få kjørt seg! Et stort varsko blir ropt i 3-årsløpet! Et sjokk venter i finalen. Hvilken deilig start på dagen!

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Har tent håpet i Bergen
Oddstips 2: Talentfabrikk som duger
Oddslangskudd: Hønefoss på rett vei
Tippetips: Rosenborg har stø kurs
Tippeligaen: Oversikt over skader/karantener
TV-fotball: Oversikt over helgens TV-sendte kamper
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Opptur i V75-spillet 20. juni : Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv 3950 kr og 4950 kr). Snittutbetaling på ca 11 400 kr på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har du ellers fått med deg følgende?:

* V65-fest på Øvrevoll med 200 000 innspilt!

Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

* DD-FEST på Sørlandet!

Det ble servert strålende objekter til Sørlandet tirsdag 16. juni. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. innfridde som dagens solide skrellobjekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 knallet vi til med et bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en forrykende søndag i vente, og det er Sverige som står i sentrum da de arrangerer et ekstra V75-spill. Her er det dessuten jackpot med over 10 millioner ekstra. Før V75-spillet kommer i gang så skal det også kjøres en ekstremt spennende V4-omgang, og vi kan by på følgende objekter:

V4-1 : 6 Ypsilon Boko – Har hatt maksimal utur i comebacket, og den skal passes her. Ble igjen sjenert nå sist, men den så FIN ut i kulissene etter uhellet/galoppen. Er den beste hesten på ren kapasitet, og på søndag er den dessuten rytterforsterket med Lina Aho. Med tanke på at Rock Me har slitt med blodverdiene, og var kjørt helt ned i kjelleren sist så prøver vi oss heller med en hest som er på vei opp og frem. MÅ MED PÅ ALT!

V4-2 : 8 Mo Farah – Hadde kjempet om seieren sist uten galopp i den siste svingen. Kom nemlig med noen voldsomme kliv før den feilet. Hadde da gått en lav 15-tid over denne distansen. Utvikler seg altså meget fint, og med ytterligere fremgang her, ja, da skal den bli utrolig spennende å følge. Prøves som et frekt bud i et interessant 3-årsløp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 9 Anna Greta – Har fått seg tre nødvendige blåsere i kroppen etter en lengre pause, og her er det form pågang! Nå sist så avsluttet den klart positivt i steintøffe omgivelser på Åby. Står nå 20m billigere ute kontra favoritten, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Vår ide i et åpent hoppeløp!

V4-4 : 13 Tack Wee – En strålende finale er i vente, og dette løpet gleder vi oss til. Draget som vi plasserer først er helt sikkert en av dem som er best på ren kapasitet. Den har dessuten en stor fordel av distansen! Nå sist i Danmark så avslutter den sterkt fra sisteplass, og den er ikke mye slått. Har blitt matchet i tøffe omgivelser, og den vil bite godt i fra seg her om det bare klaffer på veien. KAN OVERRASKE!