Hete objekter i lunsjen


Claes Sjöström er aktuell i dagens V4-omgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Claes Sjöström er aktuell i dagens V4-omgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Romme klemmer til med en knallspennende V4-omgang til lunsj! Vi byr blant annet på et stekhett objekt mot en tungt betrodd favoritt...

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Klosterskogen: Kolle innfrir med storfavoritten
V64 Jägersro: Dobbel V64-jackpot med 1,9 millioner ekstra
V5 Sørlandet: Vi jakter ny suksess på Sørlandet
V75: Drømmelørdag i V75 med 22,2 millioner ekstra i sjuerpotten
Oddstips 1: Ingen walkover for Russland i åpningskampen
Oddstips 2: Neppe målrik åpningskamp
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt
VM i fotball: Slik ender VM

En praktfull torsdag venter for vi som elsker å spille på trav og galopp. Først ut denne torsdagen er Romme, og her starter V4-1 kl.12.20. Deretter skal vi til undertegnedes hjemmebane, Sørlandet, og her begynner V5-1 kl.13.40. Klosterskogen står for den norske V65-omgangen, og V65-1 begynner kl.18.55. Sist ut denne torsdagen er Jägersro, og her blir det galopp i dagens V64-omgang. På Jägersro er det DOBBEL V64-JACKPOT med enorme 1 969 518 ekstra i sekserpotten, og løpene starter kl.19.30.

Lerum med solid trøstegevinst i Harstad 10. juni
Det ble igjen servert meget sterke tips til Harstad, og vi var ytterst nære ordentlig storcash denne søndagen. Vår største V65-bong (fire andeler a Kr.1 000) inneholdt en femmer i den uløselige omgangen, og betalte ut Kr.27 708,-. Dessverre innfridde ikke vår banker, Polar Northug (ble nummer tre), og vi måtte derfor nøye oss med en solid trøstegevinst. Zetus (3-valg), og Lady's Blue News (odds 30,28) stod begge først på vår rank, og følgende info ble servert på stjernesmellen Lady's Blue News:

V65-3 : 10 Lady’s Blue News – Er svært grunnkapabel, og det er kun et tidsspørsmål før denne får vinne igjen. Leverte et helt enormt løp etter galopp tredje sist, men har ikke vært så vass de to siste gangene. Har gjort greie løp, men den har ikke levert på sitt aller beste. Dog er feelingen at det snart kommer en seier igjen, den møter helt riktig motstand, og med tempo/de riktige ryggene, ja, da er den skummel i et løp som dette. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har ikke vært spesielt enkelt å spille V4 i lunsjen denne uken, og det ble flotte kroner både mandag og tirsdag. Når det gjelder dagens V4-omgang på Romme så er heller ikke den av det enkle slaget, og vi er veldig inne på at dette bør gi godt betalt. Nå skal vi til lukene med følgende:

V4-1 : 6 S.T.C.C. Faksen – Blir hardt betrodd i innledningen, og det kan naturligvis dreie seg om tidlig tet og slutt. Dog kommer den ut etter pause, den sliter med aksjonen fra tid til annen, og vi stoler ikke helt på denne favoritten. 8 Haugs Tornado – Denne floppet i debuten for Helen Åkerlund sist, men har nå hatt en pause på knappe fem mnd. På fart duger den godt i omgivelser som dette, og har den bare humøret med seg, ja, da blir vi ikke overrasket om den kan storskrelle. OBS!

V4-2 : 7 R.K. Rapida – Ble delvis bortkjørt sist, og den fikk aldri helt fritt frem. Det var første gang ut for den nye treneren Jenni Åsberg. Vi antar at det nå blir et mer offensivt opplegg, og fra eventuelt tidlig tet har normalt denne en flott mulighet. 6 B.B.S. Westgirl – Fullførte godkjent på en noe krevende bane sist, mens den første gang ut etter pause nest sist ble sittende fast. Har en riktig oppgave foran seg her, og den er ikke ueffen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 1 New Steel – Har et helt skreddersydd løp foran seg, og vi kan aldri tenke oss at Claes Sjöström slipper teten fra seg nå. Var ikke tom i mål bak 4 Highspirit sist, og den så helt strålende ut i comebacket. I fjor så gikk New Steel på 10-tallet, og det er snakk om en ordentlig flyvemaskin i grunnlaget. Vi tror MYE på tet og slutt, og dette blir vår DD-BANKER.

V4-4 : 6 Puketorps Julius – Er ikke så verst, og i fjor kammet den med seg tre seire. Dukket opp i banen etter knappe to mnd pause sist, og inntrykket var fakta bra. Litt tung var den, men den fullførte fint, og var ikke tom i mål. Vi hadde 12,3 s 800m på klokken, og gav den et lite pluss i kanten. Er fort ytterligere forbedret nå, og den gjør seg normalt ikke bort i omgivelser som dette. OBS!