Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Eskilstuna: Hete objekter til lunsj
V65 Drammen:
Montespesialisten innfrir i Drammen
Spillsenteret: Vi har vurdert mandagens viktigste kamper
Oddsdobbel mandag: Malta vil gjøre det vanskelig for Norge
Oddssingel EM-kvalik
: Sverige byr opp til fest i Stockholm
Oddssingel EM-kvalik: Danmark har svært gode minner fra Dublin

Lerum med SOLIDE tips i Bergen 14. november! Tok du rygg?
Undertegnede serverte igjen meget bra tips i Bergen, og det ble en herlig opptur i V65 og V5-spillet. V65-bongen på Kr.1 800 og V5-bongen på Kr.1 050 suste altså inn, og her kunne man totalt hente ut flotte Kr.10 663 om man hadde tatt rygg. Nøkkelen for denne oppturen het Lukas (5,7%), og den var i A-gruppen hos oss. Følgende info ble gitt på godbiten:

V65-5 : For de som leter på dypet, ja, de skal se litt opp for 6 Lukas. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og var ikke tom i mål etter sene luker sist. Har egentlig fin grunnkapasitet, og skulle favoritten være noe under pari så er fakta ikke Lukas helt ueffen.

Lerum med ny sjokkvinner - var du med på V4-festen 5. november?
Det ble ikke helt enkelt i V4-spillet på Jägersro denne kvelden, men undertegnedes store bong på Kr.1 176 satt som den skulle, og her kunne man hentet ut Kr.8 221 om man hadde tatt rygg. Arwen T. Dream (5-valg / odds 14,92) skrellet i innledningsløpet, men oss lurte dem ikke, og solid info ble gitt på skrellen!

Lerum med supertips på Momarken 3. november - Kr.216 ble til Kr.6 443!
ALT SATT I V5-SPILLET på Momarken denne søndagen, og lukene ble tømt. Expresso Doc (23,4%) innfridde som dagens beste banker, og svært solid info ble gitt. Den MINSTE bongen til Kr.216 satt som spikret, og betalte ut knallfine Kr.6 443,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


En SÆRDELES spennende uke venter, og det store høydepunktet denne uken skjer på Leangen lørdag. Her er det GULLJACKPOT I V75-SPILLET, og det betyr altså DOBBEL SJUERPOTT med ca fire millioner ekstra. Kurt Leirvåg kommer tilbake med sine tips til favorittbanen fredag ettermiddag.

Her skal det dreie seg om lunsjen fra Sverige, og i dag er det Eskilstuna som byr på FIRE spennende løp. Vi er inne på at dette kan betale ut bra med penger, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 12 Dusktodawn Sisu – Har fått to løp i ny regi, og det er liten tvil om at denne har løftet seg. Leverte en BUNNSOLID avslutning uten å være helt optimal i aksjonen sist (11,2 s 800m), mens den kom til mål med litt krefter igjen nest sist. Er helt riktig ute når det gjelder motstand her, den er kuskeplusset med Kaj Widell, og distansen er dessuten også bare et pluss. Runder til seier?

V4-2 : 11 Payet D.E. – Var ute mot for tøff motstand sist, men gikk uansett et OK løp. Gangen før var den bunnsolid til seier. Dette er en bra hest i grunnlaget, og med litt tempo runder den fort en overkommelig gjeng til seier! 10 ST No More War – Kan være supersjokket for dem som velger å spekulere. Er betydelig bedre enn raden, og den har kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen. Dukker normalt opp langt fremme, og skulle favorittene være noe under pari, ja, da har denne form til å skrelle!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 4 Concrete Dee – Vant enkelt fra tet sist, og den holder toppform. Kan fort få gratis tet igjen, og uten for mye trykk er naturligvis sjansene store. Motivert favoritt. 12 Tayson Bi – Er egentlig veldig bra, og kommer ut nybehandlet til denne oppgaven. Skulle favoritten være noe under pari, ja, da er Tayson Bi HET i et løp som dette, og er selvskreven på bongen.

V4-4 : 9 Fast Food Hanover – Løpet sist ser vi bort fra da kusken ikke hadde det beste taket på den. Den var klart bra nest sist, og avslutningen tredje sist var helt gedigen. Har vært ganske tøft matchet, og dette ser klart billigere ut på forhånd. Nå kommer det en fortjent seier? Vi er veldig inne på akkurat det…