Hyperinteressant V4-galopp søndag


Elione Chaves er i kanonform og har flere flotte vinnersjanser i Gøteborg søndag.
Foto: Thea Hofoss¾ter.
Elione Chaves er i kanonform og har flere flotte vinnersjanser i Gøteborg søndag. Foto: Thea Hofoss¾ter.

Nettavisens galoppeksperter tok for seg i V65-spillet på Øvrevoll torsdag. Søndag jakter de nye gevinster i V4-spillet fra Gøteborg.

Sportspills meny søndag:
V64 Kalmar: Jackpot med drøye 1,1 mill ekstra
V65 Sørlandet: Nesten 700 000 kr ekstra i sekserpotten
Oddstips 1: Stabæk velges foran Rosenborg
Oddstips 2: City-stjernene skinner igjen
Oddstips 3: Nå er det verd å spille Gytkjær
Tippetips: Mjøndalen må ha tre poeng
Premier League: Skade- og karanterapport
Tippeligaen: Skade- og karanterapport

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en herlig innholdsrik søndag foran oss på hestemenyen. V4 og V5 fra Gøteborg galoppbane innleder, før det er duket for jackpot både i V64-spillet fra Kalmar og i V65-spillet fra Sørlandet på kvelden. På Kalmar venter 1.119.406 kroner ekstra i sekserpotten, mens Sørlandet kan by på storfine 681.120 kroner ekstra i sekserpotten til sin V65-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble en ny strålende torsdag for Nettavisens galoppeksperter på Øvrevoll torsdag kveld. Kanonobjektene 8 Maimane (5. valg i V65-5) og 3 Daydream Believer (4. valg i V65-6) vant begge sine løp. Det betød fullklaff for tre systemspill. To stk med fire andeler a kr 1000 og innl.pris kr 3900 betalte tilbake presis 20 000 kroner hver, mens det største systemspillet (fire andeler a kr 1500) betalte tilbake 21 252 kroner. Det mellomste flate V65-forslaget (innl.pris kr 432) fikk fire femmere og betalte tilbake kr 1 252.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vurderinger av Birger og Morten:
V4-spillet i Gøteborg søndag er meget krevende. Alle avdelingene er utfordrende, og det bør bli en solid utbetaling. Vi har valgt å gå tynt i V4-2/DD-1. 6 Crafty Exit er en meget god hest, som ennå ikke har vunnet i år. Roter det noen ganger til i starten, det må han unngå her. Vi bankerspiller i DD-spillet, men garderer med duoen 1 Saint Sebastian og 10 Forward Planning på de to største V4-forslageneBegge har fin formkurve, og Gøteborg er deres desiderte favorittbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5 går vi tynt i de to siste avdelingene. Niels Petersen har duoen 3 Tinnitus i V5-1 og 8 Victoria Prada i V5-5. Det blir trolig en seier med hjem for Skandinavias ledende trener.