Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal lunsj på Bjerke

Bjerke byr på internasjonal lunsj denne torsdagen og det er både V4 og V5 på menyen.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Åby: Untersteiner har V64-bankeren på Åby
Oddssingel Premier League:
Liverpool er Guardiolas skrekk
Oddssingel Premier League:
6,60 i odds på Firmino-scoring
Oddssingel La Liga:
Real Madrid har prestert elendig på bortebane
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det er en hendelsesrik travdag vi har foran oss denne torsdagen. Bjerke travbane er vertskap for Dagens Rett og det er både V4 og V5-lunsj på landets hovedbane i ettermiddag. Torsdag kveld er så Bergen travpark igang med sin første travkjøring i 2019 og det er V65 og V5 på menyen. I Sverige er Åby travbane i Gøteborg vertskap for V64-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bankerfri V4 på Bjerke

Jeg spiller bankerfritt i V4-spillet på Bjerke denne torsdagen og låser V4-2 på to hester. 5 Trocadero har jeg lansert som objekt i begge dennes to siste løp. Vallaken galopperte fra seg en tilsynelatende sikker V76-seier midt på oppløpet nest sist og leverte en strålende avslutning til målfototap mot storfavoritten Dreamliner i et lunsjløp på Jarlsberg sist. Står fint til i V4-2 i ettermiddag og er en bankerkandidat. Jeg dobler dog opp med 6 Shez Elegant som kanskje kan nå teten i dette løpet og på en sprint, kan det gå veien for den Jens Kristian Brenne-trente hoppa da.

Solid sist - men rader normalt ikke opp
I V4-1 blir Frode Hamre-trente 5 Maestro stor favoritt. Hesten imponerte med sterk seier fra dødens sist, men er ikke hesten som rader opp seire. Møter jo svært overkommelig motstand i V4-1, men jeg velger uansett å gardere dette løpet.

Flott sjanse for Malmin
Det er ingen tvil om at 4 Luxury Tile er en berettiget favoritt i V4-3/DD-1, løpet er samtidig V5-1. Hoppa holder V75-klasse til vanlig og presterer hun opp mot sitt beste, må det være en flott vinnersjanse. Jeg bankerspiller 4 Luxury Tile i DD-spillet, men tar med noen garderinger i både V4 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hop er optimist
Vidar Hop hadde en flott kveld under V75-løpene på Bjerke onsdag kveld og vant både med Brenne Banker i V75-6 og Whisky Voice i V75-7. Han har flere flott vinnersjanser også i dagens lunsj på Bjerke, blant annet med 6 Draco Braz Minto i V4-4/V5-2. Vallaken har gjort to starter i regi Kjell Vidar Braaten etter ankomsten fra Hamre-stallen og blitt treer begge gangene. I dag kan det bli seier og hesten blir min favoritt i V4-finalen.

Rennesvik har V5-bankeren
V5-spillet innledes i V4-3 og der er det altså tre egne løp. Stortalentet 7 Jackson Avery i V5-3 har en flott oppgave foran seg i dette løpet og trener og kusk Erlend Rennesvik er stor optimist. I V5-spillet blir 7 Jakcson Avery min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kommentarer til denne saken