Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal lunsj på Momarken

Momarken byr på både V4 og V5 torsdag og det er internasjonal spill til Momarken.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Umåker: Drømmeoppgave for V64-bankere
Oddsdobbel 1
: Benfica leverer alltid i Europa
Oddsdobbel 2: Arsenal trår til fra start
Oddsdobbel 3: Zenit går i strupen på Fenerbache
Oddsdobbel 4:
Det blir målrikt på Stamford Bridge
Ski-VM medaljespill: Gullrush venter for Norge
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Det nærmer seg helg og det nærmer seg lørdagens gigantiske V75-omgang på Bjerke der det altså er dobbel jackpot og hele 5 504 493 kr ekstra i sjuerpotten. Men før den tid skal vi blant annet gjennom en innholdsrik torsdag som innledes med Dagens Rett og internasjonal lunsj på Momarken, med både V4 og V5 på menyen. Torsdag kveld byr så Bergen travpark på internasjonal V65, mens Umåker er vertskap for den svenske V64-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lerum med strålende tips til V75 Bjerke onsdag 20. februar
Rolf Lerum traff meget bra på sine V75-tips på Bjerke onsdag. Med banker på 14 Dream Builder i V75-7 og ellers gode vurderinger, ble det fullklaff for V75-forslaget med innl.pris kr 960 på Nettavisen. Dette forslaget betalte tilbake meget flotte 7 615 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 24 andelslag. Disse andelslagene betalte tilbake fra 7 615 kr til 9 918 kr.

Lerum med topptips på Klosterskogen 18. februar!
Absolutt ALT satt i V65-spillet mandag, og Rolf Lerums MINSTE V65-forslag på Nettavise(innl.pris kr 240) betalte ut knallfine 3 642 kr. Sugar Road innfridde som en deilig banker, mens 6 Sager'n (9,4%) slo til som en godbit mot dagens tyngste favoritt, 3 Glade Tider i V65-5. I V5-spillet ble det også fullklaff, og her betalte spilleforslaget med innl.pris på 480 k ut flotte 5 078 kr. nn

Nå retter vi dog fokuset mot torsdagens internasjonale lunsjomgang på Momarken. Det er både V4 og V5 på menyen. V4 er først ut med spillestopp kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.02.

Bankerfri V4
Det er dårlig med gode bankeralternativer i V4-lunsjen i dag, og jeg spiller bankerfritt og velger å gå tynt i innledningen.

I V4-1 skal det være bra sjanser for at 8 Løv Teddy, 4 Rive Rodin og 5 Dag Tora gjør opp om seieren. Sistnevnte blir ikke veldig mye spilt, men fartsmessig duger hun i massevis. 8 Løv Teddy har tapt for to meget gode hester i sine to siste løp. I dag går Østre-hesten ned en klasse. 4 Rive Rodin har bra kapasitet og står bra til spormessig i V4-1.

Imponerte sist - kan vinne igjen
Også i V4-2 velger jeg å gå tynt og står på tre hester. 10 Bikila var solid vinner fra dødens sist på Bjerke og fireårsvallaken til Marcus Hultman møter ikke noe tøffere motstand i dag. Settes klart først foran 1 Al Gothi De Chene som var solid vinner sist, men som også har variert noe i prestasjonene hittil. 8 David K. var veldig forbedret sist og tas med som tredje hest.

Formløs gjeng - er lik vrient
V4-3/V5-1 er stengt på 600 startpoeng og det betyr at det er mye formløst på farten. 10 Revenue Lavec har egentlig et gaveløp på papiret, men det ikke hver dag denne byr seg til bakfra. Skal uansett stå som et førstevalg.

Klart bedre enn raden og DD-banker
V4-4/V5-2/DD-2 er et sprintløp også dette stengt på poeng, men her på kun 500 startpoeng. 5 Bulldozer holder V75-klasse på sitt beste og selv om formen er litt uviss etter en liten pause, er det ingen tvil om at Bulldozer er den beste hesten i dette løpet. 5 Bulldozer blir min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Høitomt med V5-bankeren
Eirik Høitomt rader opp seire som aldri før og tok to nye seire under Bjerkes V75-kjøring onsdag. Dermed er Høitomt allerede oppe i 39 seire i 2019, toer på listen er Ole Johan Østre med 20 seire. Høitomt er på farten også på Momarken i dag og han må ha en strålende vinnersjanse med 3 Mo Fakso V5-3. Motstandsmessig ser det meget overkommelig ut og 3 Mo Fakso V5-3 blir min V5-banker på Momarken i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kommentarer til denne saken