Internasjonal lunsj på Øvrevoll


Kallavaduvil innfridde som Nettavisens V65-banker på Øvrevoll torsdag. Onsdag blir han favoritt i V4-3.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Kallavaduvil innfridde som Nettavisens V65-banker på Øvrevoll torsdag. Onsdag blir han favoritt i V4-3. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Flotte spilleløp venter når Øvrevoll byr på internasjonal V4 og V5 onsdag ettermiddag.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V76 Bjerke: Herlig V76-kveld på Bjerke
Oddsdobbel 1:
Helmotiverte Liverpool leverer på direkten
Oddsdobbel 2: Leipzig debuterer med suksess
Oddssingel: Harry Kane i hundre
Tippetips: Midtukekupong med Champions League

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En deilig onsdag står foran oss. Øvrevoll byr på stor internasjonal V4 og V5-lunsj denne onsdagen og det er som vanlig meget fine løp der. Til kvelden venter en mildt sagt utfordrende V76-omgang på Bjerke, der det oser store penger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En interessant lunsjomgang venter på Øvrevoll med flere sportslige godbiter og flere åpne løp. Det har regnet utrolig mye de siste dager og netter, så nå håper vi at det blir opphold det siste døgnet frem til løpsstart. Ellers blir det nok en god del strykninger, da trenerne ikke vil risikere noe. Michelets Minneløp og storløp for norske to- og treåringer er på menyen under onsdagens lunsj på Øvrevoll.

Glitrende V5-klaff på Bro Park tirsdag
Det var kun to bonger som fikk fem rette i V5-spillet på Bro Park tirsdag. Den ene av disse var Nettavisens systemspill på Eksperten(fire andeler a kr 750). Formidable 62 044 kr var utbetalingen i V5-spillet.

Bra V4-gevinst på Bro Park tirsdag
Nettavisens V4-forslag med innleveringspris kr 960 satt klokkerent på Bro Park tirsdag kveld og betalte tilbake pene 3 770 kroner.

Banker/dobbeltbanker i V4-2
Det er etter vår oppfatning noen løp hvor det bør gå an å gå ganske tynt, men ikke så lett å finne en sikker banker. På de to minste V4-forslagene her på Nettavisen bruker vi 3 Kallavaduvil i V4-2 som banker, som vi tok sjansen på sist. Da ble det suveren seier, og det kan det bli igjen. Men sist var det 1750 meter på sand, nå er det 2400 meter på gress. Onsdag får vi svar på om hun bare er blitt så mye bedre. Vi er litt inne på at 11 Oui Je Veux kan utfordre. Har gått flere gode løp i år på gresset og denne blir med på de største V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bankerfritt i V5
I V5 er 2 Aconcagua, 4 Silent Storm og 3 Dardenne i V5-2 et lås vi føler oss sikre på. Det er de tre beste treåringene i feltet og skal gjøre opp. Blant toåringene i V5-3 tror vi mest på 7 Cool as Ice og 4 Delacour. Men her er det mange som har rom for forbedring, så det kan komme noe fra dypet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen