Internasjonal lunsj på Øvrevoll


Susanne Lyseng (som her vinner med Aife) rir Nettavisens favoritt i V4-1 på Øvrevoll onsdag.
Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Susanne Lyseng (som her vinner med Aife) rir Nettavisens favoritt i V4-1 på Øvrevoll onsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Øvrevoll er vertskap for onsdagens internasjonale lunsj og det er både V4 og V5 på menyen.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Onsdagens cupdobbel: Favorittpreget hjemmedobbel
Onsdagens cupsingel: Mjøndalen jakter ny skalp fra Eliteserien
Midtukekupong: VM-start og hjemlig cup på ukens midtukekupong
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt
VM i fotball: Slik ender VM

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det internasjonale lunsjkonseptet det stopper på Øvrevoll onsdag og det er både V4 og V5 på menyen på landets eneste galoppbane. De to siste V4-avdelingene er identisk med de to første V5-avdelingene. V4 har spillestopp kl 12.20, mens V5 har spillestopp kl 13.10. Det er onsdag og betyrr også V76. Men denne onsdagen er det Jarlsberg som er gjestearrangør siden Bjerke hviler ut etter den store OGP-helgen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi velger å gå litt ned på strekene i V4-1 og ikke minst V4-3. I V4-1 tror vi mye på 3 Ponita og Susanne Lyseng. Fikk ikke være med i løpet sist etter en miss i startboksen. Har vunnet på sand og er normalt klart bedre på gress. Men det er et amatørløp, og hestene møtes ikke så ofte. 7 Otama Obama på sprint er spennende, har ofte møtt bedre hester enn han gjør nå.

Bankeralternativ i V4-3
I V4-3/DD-1/V5-1 er 4 Swedish Match vårt bud. Har fått et par løp i kroppen, og formen er klart stigende. Vant sitt første løp i fjor på samme løpsdag som nå, før han gikk til annen i 2000 Guineas. Der slo han topphester som Silver Falcon og Spitzbergen, og vinneren Ginmann er nå helt i eliten. Vi bankerspiller 3 Swedish Match på de to minste V4-forslagene og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flott 3-årsløp i V5-3
I V5-3 kommer 3 Learn By Heart til Øvrevoll fra Bent Olsens stall. Faren Frankel var ranket som verdens beste hest for noen år tilbake, gikk ubeseiret gjennom karrieren og er en legende. Bent Olsen legger ikke skjul på at hans store mål er å vinne Norsk Derby, noe han aldri har lykkes med. 1 Square de Lynes og 4 Simmy's Copshop er begge ytterst spennende, og i nevnte trio kan vi fort ha Derbyvinneren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tohesters-lås i V5-4
Spillemessig går vi for et lås i V5-4. 4 Aife og 2 Zafrangar har fin form, det har ikke de andre.