*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Klampenborg med sesongpremiere

Jubilance og Jacob Johansen er blant favorittene i V4-1 på Klampenborg lørdag. Foto: Foto: Hesteguiden.com

Det er duket for dansk galopp fra Klampenborg lørdag ettermiddag og rutinerte Jacob Johansen har flotte vinnersjanser i flere av løpene.

22.04.17 15:24

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bjerke lørdag: Gulljackpot med to bankere
Oddsdobbel Premier League 1:
King leverer igjen
Oddsdobbel Premier League 2:
Hull gjør eksperttipsene til skamme
Oddsdobbel Championship:
Forest mot stupet
Oddstips Bundesliga:
Blytung bortekamp for Dortmund
Tippetips:
Fantastisk flott lørdagskupong

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galopphelg står foran oss og det er naturligvis den store V75-omgangen med Gulljackpot på lørdag som er det soleklare sportslige og spillemessige høydepunktet. Gulljackpot betyr at Rikstoto dobler førstepremiepotten og det er fantastisk fine løp på Bjerke lørdag. Men det mer enn Bjerke på lørdag og på danske Klampenborg er det klart for sesongpremiere og med både V4 og V5 på programmet. Lørdag kveld er det så Harstad som overtar med V65 og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble alt annet enn lettløst under sesongpremieren på Øvrevoll onsdag og i V5-spillet ble det ingen som klarte fem rette og derav utbetaling på fire rette. I V4-spillet ble også solid utbetaling og fire rette betalte ut flotte 14 489 kr. Nettavisens største V4-forslag (innl.pris kr 1920) satt forøvrig klokkerent.

Starttider Klampenborg:
V4 kl 12.45
V5 kl 13.45

Vurderinger til Klampenborg av Birger og Morten:

Galopp i det grønne
Lørdag åpner Klampenborg sine porter for sesongen 2017. Det er som vanlig en blanding av noen løp med få hester og noen velfylte felter. For de aller fleste dreier det seg om årsdebut, og det er nesten et halvt år siden siste løp på gress i Skandinavia.

Trippellås i V4-2
I V4-2 er det seks hester til start, hvorav fem er debutanter. 2 Little Sister har startet på Jägersro, men trener Jessica Long tror gress er en klar fordel. Det tror vi også og på det minste V4-forslaget på Nettavisen bankerspiller vi 2 Little Sister. Blant de øvrige lyder det positivt på 5 Brooklyn Carlras, og både denne og 6 Rajsa blir med på de større V4-forslagene. Vi låser V4-2 på disse tre.

V4-3 og V4-4 inngår både i V4 og V5. Dette er to svært åpne løp, hvor særlig V4-3/V5-1 er åpent. Dette er nok et løp hvor strekene bør sitte tett.

Dobbeltbanker i V5-3
I V5-3 blir 6 Sir Oliver vår favoritt. Mot førstnevnte er debutanten 1 French Warrior et talent fra championtrener Bent Olsen. Og vi setter disse to som vårt lås og dobbeltbanker i V5-spillet i V5-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.