*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Knallspennende V4 på Åby

Vidar Hop og Roli Eld. Lørdag kommer de ut i V4-2. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

V4-omgangen på Åby denne lørdagen liker vi skarpt! Her skal vi prøve å felle flere favoritter, og vi jakter med godbiter! Ta rygg da vel!

29.04.17 19:22

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Åby: Stor V75-jackpot med 35 millioner til en alenevinner
V4 Klampenborg: Lopez fortsetter seierssankingen på Klampenborg
V75 Åby: Enorm V75-jackpot med Nuncio
V65 Sørlandet: V65-utfordringer på Sørlandet
Oddstips 1: Skjebnekamp for Hull
Oddstips 2: Joshua King, den nye kongen av Premier League?
Oddstips 3:
Kampen Leeds ikke har råd til å tape
Tippekupongen: Brann vinner storkampen
VikingLotto: Norsk alenevinner

En praktfull dag venter for vi som er glad i stor sport, og stort spill! Fokuset for de fleste er selvfølgelig rettet mot Åby, og her er man i gang med V4 kl.14.35. Deretter venter den store jackpotomgangen i V75-spillet kl.16.20. Klampenborg er imidlertid først ut denne dagen, og det blir både V4 + V5 på galoppen. Vær OBS på at man her er i gang såpass tidlig som kl.12.45. Hjemmebanen til undertegnede, Sørlandet, avrunder lørdagen med et herlig V65-spill kl.19.20.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En gnistrende fin V4-omgang innleder travfesten på Åby, og her kan det fort bli bra med kroner for de som prikker FIRE RIKTIGE! Vi spiller uten bankere, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 1 Super War Horse – Et utrolig fint løp innleder dagen på Åby, og her er det MYE talent blant de åtte hestene som er med. Favoritten er motivert, og dette er en ordentlig fin fux som bare imponerer mer og mer. Var brenngod når den vant sist, og da åpnet den første 1000m på 12,7… Har trukket vinnerloddet i sporlottoen, og den skal stå først. 7 Executive Caviar – Gikk utvendig for favoritten i sluttrunden sist, og den fullførte sterkt etter pause. Kan fort være kraftig forbedret med det løpet i kroppen, og den skal passes!

V4-2 : 4 Roli Eld – Vinner stortsett når den starter, og den var bra direkte etter pause sist. Blir hardt betrodd, og den kan opplagt vinne igjen. Her er det dog MANGE meget gode hester i mot, og vi tør ikke la den stå alene. 1 Philip Lyn – Var OK på Bjerke sist, men likevel ikke helt på topp. Står spennende til nå, og leverer denne på sitt beste skal ingen føle seg for trygg. Kai Johansen er dessuten i storform for tiden, og hesten er i de beste hender.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 3 Donatella Center – Var knallgod i nederlaget sist, og den er på vei mot storformen. Her har den helt riktige betingelser foran seg, og vi plasserer den knepent først. 2 Flirting Girl – Er imidlertid det store objektet i løpet. Følger bilen fra start, den tar tet, og siden blir det trolig rygg leder. KAN VINNE VIA SISTE INDRE! Nå sist varslet den form, og den så ut som en klink vinner i rygg leder ca 250m fra mål. Så greier altså kusken det kunststykket med å forlate ryggen når man har siste indre, for så å kjøre seg fast. Det var kanskje årets dårligste styring! Her regner vi med at Kevin Oscarsson er på en kraftig revansjejakt, og han kjører en hest som kan skrelle!

V4-4 : 5 Fridericus – Vi tar en sjanse i dette flotte monteløpet, og setter en debutant først. Vi gjør det for vi er klart inne på at denne vil være veldig bra under sal, og det er også en hest som er meget grunnkapabel. Vi tviler dessuten at Veijo hadde dradd denne hesten ut i et såpass tøft løp direkte uten at han vet at den er bra under sal. Det er nå den skal spilles, for det er nå det er odds i den. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.