*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kongen av Visby får kamp

Arn Hammering med sin trener Thomas Jonsson i sulkyen blir favoritt i V4-4 på Visby tirsdag.

Etter en en flott langhelg med Lionel og Gøran Antonsens imponerende seier i Olympiatravet på Åby lørdag som det soleklare sportslige høydepunktet, er det en meget spennende trav- og galoppuke vi har foran oss når skriver mai måned.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tirsdagen byr på V4-trav fra Gotland og Visby, og etterfølges med V5-lunsj på Forus. Til kvelden er det så dags for V65-omgang på Momarken og V64-trav fra Axevalla.

Wiman med spennende oppsitt
Undertegnede hadde en meget interessant prat med Visby-trener Johan Wiman mandag ettermiddag. Wiman som vant tre løp under den første løpsdagen på Visby i år (22. april). Det var en såkalt breddloppsdag. Wiman har tre mye spilte hester til start i V4-spillet mandag.

Den han tror aller mest på er 3 Mega Star som blir blant favorittene i V4-1. Mega Star var Wiman veldig fornøyd med i seiersløpet på Visby 22/4 og han mener dette er kanskje den mest lovende hesten han har på stallen. Var helt nede på 14.2 i seiersløpet sist og slik dette løpet ser ut på forhånd er det 1 Zacke og Kaj Widell imot. Jeg starter med dobbeltbanker i V4-1 på Visby tirsdag.

Mer fra Wiman
Også i V4-3/DD-1 har Wiman en av favorittene. 1 Sundbo Rindi vant også på breddloppsdagen 22/4 og har nydelige forutsetninger i V4-3/DD-1. Men Wiman var litt usikker på om han klarte å svare ut 4 Alwoods Owerworked fra start. Uansett trodde han på bra mulighet og i DD-spillet spiller jeg 1 Sundbo Rinde som banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kongen av Visby kommer ikke til dekket bord
Kalmar-trener Thomas Jonsson har tatt for seg på Visby de siste årene og stallhesten Arn Hammering i særdeleshet. Den hesten har vunnet 12 løp på Visby de tre siste årene. Tirsdag har 13 Arn Hammering nesten som vanlig 40 meter tillegg i V4-4/DD-2. Det er naturligvis hesten kapabel til å hente, men strekhesten 2 Digital Extreme kan få dirigere i front og da er det ikke sikkert han rekker fram.

Vidåpent i V4-2
V4-2 er uten tvil den store spillemessige nøtten på Visby tirsdag. Her er det langt mellom de sportslige profilene og jeg tar med 12 av de 15 startende allerede på det aller minste V4-forslaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.