Kontio bankes med stortalent

Jorma Kontio har flotte muligheter i lunsjen.
Jorma Kontio har flotte muligheter i lunsjen. Foto: hesteguiden.com

Jorma Kontio er dagens nøkkelkusk når Lindesberg åpner portene for året. Vi banker Jorma i ett av løpene, men varlser også for en uspilt bombe!

Sportspills meny:
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble en ny bra dag for dem som tok rygg på våre galopptips onsdag 6. mai. Forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.960 betalte ut fine Kr.7 463,-. Totalt sett så spilte våre forslag inn over Kr.70 000 fra Täby, og vi håper at du var en av dem som var med på oppturen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lindesberg åpner portene for året med en V4-omgang hvor det finnes en klar banker, men avslutningen på dagens omgang trenger ikke å bli lett. Her venter nemlig to hoppeløp, og spesielt V4-3 er VIDÅPENT! Bankeren i omgangen kommer ut allerede i V4-1, og den heter 3 Eldrick Boko.

Sjekk ut følgende objekter:

V4-1 : 3 Eldrick Boko – Dette er en utrolig fin 4-åring som gjør en svært spennende årsdebut. Tok tre strake seire i fjor, og selv om den da var grønn så var den lekker å se på i banen. Har trent 17/2100m før dette løpet, og normalt sett så blir det her tidlig tet. Da er dette løpet kjørt, og dette er en motivert storfavoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-2 : 2 Careful Victory – Så tung ut i kroppen sin sist, og selv om hesten var bra så er det ingen tvil om at den blåseren skal ha gjort SVÆRT GODT. Er lynkjapp i vei, og her har den helt riktige betingelser foran seg. Gir favoritten en match, og vi roper et varsko for denne frekkisen!

V4-3 : 2 Chianti Center – VIDÅPENT LØP som krever bred gardering. Vi tar en sjanse her, og går for et sjokk som kommer ut etter pause. Det er snakk om en 4-års gammel hoppe som har fin fart i kroppen sin. På Färjestad tredje sist så feiler den i fra seg en tid langt ned mot 16,0. Kan overraske om den er der den skal være etter pausen, og vi gir den en sjanse mot en billig gjeng.

13 millioner ligger å venter på en alenevinner i V75-spillet på Biri lørdag!Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-4 : 6 Elsa Boko – Årsdebuterer, og dette ser VELDIG RIKTIG ut på forhånd. Møtte i fjor betydelig tøffere motstand enn dette, og den er fort en vinner her på 80% form. Har trent 17/2100m inn mot denne oppgaven, og den er motivert. Dog er det snakk om en hoppe, og på denne tiden av året så vegrer vi oss for å la slike stå alene på bongene. Vi krydrer derfor bongen med aktuelle motbud!