Kontio har V4-bankeren


Jorma Kontio kjører vår V4-banker på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører vår V4-banker på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren er en kanon som kan vinne årets Derby! Sylvasst bud i finalen som varslet form sist! Lunsjgodbitene er klare fra Mantorp!

Øvrig meny fra Sportspill:
Fantasy PL:
Vinn VIP-tur til England
Bjerke:
Smakfull lunsj i vente
Øvrevoll:
Årets vanskeligste omgang venter

Vi har en meget innholdsrik dag i vente, og her er det litt av hvert å glede seg til. Moroa starter som vanlig opp i Sverige kl.12.20 hvor det skal kjøres en V4-omgang fra Mantorp. Deretter følger Bjerke opp kl.13.40 med sin V5-omgang. Om kvelden så er det Bergen som er først ut, og der er V5-spillet i gang kl.18.50. Så venter galoppen på Øvrevoll med start kl.19.25, før det hele avrundes med svensk V64 i Gävle kl.20.31.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gled deg til helgen!

Vi har en strålende helg foran oss, og det skal spilles om store kroner både lørdag, og søndag! På lørdag er det igjen duket for dobbel-syverpott i V75-spillet, og det er høyoddsbanen Leangen som står for omgangen. Våre tips kommer i løpet av fredagen.

Glem heller ikke at vi avrunder uken på Drammen med en herlig jackpotomgang i V65-spillet. Her ligger det hele 571 661 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi banker kanonen 8 Araw Hoss (V4-3) i lunsjen på Mantorp denne torsdagen. Få ellers med deg følgende:

V4-1 : 2 Caztor – Var helt RÅ på sin nye balanse sist, og den bare forsvant i fra på en kruttsterk tid. Løftet seg voldsomt uten sko på beina, og vi likte den skarpt. Har slitt med en liten feber, og har vært strøket etter dette løpet, men er den i nærheten av det som den viste sist, ja, da vinner den igjen. Motivert favoritt, men vi vil gjerne se at den presterer slik en gang til før vi går ALL IN.

V4-2 : 1 Global Patriot – Jakter stolpe i programmet, og den har også en solid mulighet. Var god i V75 sist, og da vant den lett med krefter igjen. Viste 10 s 500, og det var da mer å gå på. Er kjapp i uttaket, og fra tet er det grønne lykter. Har dog feilet litt tidligere, og ikke akkurat vært den mest stabile. Vinner feilfritt, men det kan være litt verdi i å spekulere da den altså ikke har vært travsikker tidligere.

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V4-3 : 8 Araw Hoss – Dette er dagens banker. Vi snakker om en kanon fra Team Nurmos, og den matches mot Derby. Nå sist så knakk den en såpass god hest som Moni To Spare enkelt fra dødens, og den bare jogget inn til en lett seier. Det er en lekker sort dette, og det er en hest man har SKYHØYE forventninger til. Her jogger den tidlig til tet, og da er dette løpet over. For oss er det snakk om dagens soleklare banker.

V4-4 : 8 Global Runaway – Har fått seg to blåsere i kroppen etter pause, og her er det form pågang. Nå sist fikk den en dårlig start, men den går bra i kulissene tilslutt, og på vår klokke står det 12,6 s 800m med krefter igjen. Møter torsdag på en billig gjeng, og vi lanserer den som en frekkis i det som er en VIDÅPEN FINALE!