*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lannem Silje sørger for ny opptur fra Sverige

Lannem Silje er dagens V4-banker fra Sverige. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Stor V64-fest fra Sverige fredag! Da serverte vi en 31-oddser som vårt førstevalg, og spilte inn over 120 000! Nå jakter vi fra vårt naboland påny!

Sportspills meny:

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen lørdag så banker vi 6 Lannem Silje (V4-2), og dette er dagens objekter mot nye fremganger:

V4-1 : 7 Deluxe Håleryd – Vi innleder som vanlig disse lørdagene med monte, og det er herlig. Draget vårt denne lørdagen var URTAPPER i nederlaget sist, og vi tror fort den hadde kjempet om seieren da om den ikke fått helt vill press på seg underveis. Måtte altså åpne første 1000m på 13,0! Var kun 1-tidel bak Latest News i mål, og da fikk altså vår ide et betydelig tøffere opplegg. Klaffer det bare bedre nå så skal sjansene være gode, for her er det ikke akkurat veldig hardt imot. SPILLES!

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V4-2 : 6 Lannem Silje – Unikumet fra Norge er altså på plass, og det er klart for en ny oppvisning! Var strålende i NM sist, og formen er som den skal være. Her møter den absolutt ikke noe, og her er det bare å nyte sporten. HVILKEN HERLIG HEST!

V4-3 : 4 Uttac – Leder dette løpet rundt om skulle den være som de siste to gangene. Dog snakker vi om en ung hoppe som har galoppert litt tidligere, og helt trygg er vi ikke på den. 10 Ajlexes Cubano – Denne er skikkelig bra, og den står klar til å overta om favoritten skulle rote det til for seg. Fullførte fantastisk bra i steintøffe omgivelser nest sist, mens den nå sist taper på foto fra dødens. Med tempo så blir den tung å stå imot. Begge disse bør med på samtlige bonger!

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V4-4 : 1 I Am Billythekid – Her er det mer åpent. Draget vårt er ingen stjerne, men den er heller ikke så verst. Nå sist vant den meget enkelt, og den avsluttet i 13-fart da. Er kjapp ut på volte, og skulle den bare få dirigere litt i førsterunden, ja, da blir den ikke lett å ha med å gjøre. Må med på alt, og vi prøver oss med denne frekkisen som et spennende førstevalg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag